Artikel filtreret på dato: Lørdag, 12 maj 2018

Læserbrev af Karina Adsbøl, MF for Dansk Folkeparti, Koldingvej, 6580 Vamdrup.

Hele 33 mia. kr. koster ikke-vestlig indvandring Danmark årligt de næste 82 år. Det fremgår af en fremskrivning fra Finansministeriet, der går helt frem til år 2100. Det skyldes ikke mindst, at alt for mange ikke-vestlige indvandrere er uden beskæftigelse og derfor modtager overførselsindkomst.

Det er rigtig mange penge. Penge, som kunne bruges til langt bedre formål. Det kunne være at sikre en bedre ældrepleje, en bedre social politik, bedre normeringer på sygehusene, og sætte mere fokus på de mennesker, der har brug for en ekstra hånd i deres dagligdag.

Så behøvede vi ikke engang diskutere det uholdbare i bornholmske sparekataloger, hvor man lægger op til kun at bade de ældre hver 14. dag og så bruge vådservietter for resten.

Jeg synes, det er sørgeligt. Og endnu mere sørgeligt er det at frem for at se realismen i øjnene og stoppe for tilstrømningen af ikke-vestlig indvandring og lukke kassen i, så fortsætter galskaben.

Ofte når man italesætter de udfordringer indvandringen medfører, og har medført, bliver man mødt med beskyldninger om at være fremmedfjendsk.

Det at være realist, er ikke altså ikke det samme som at være racist.

Vi er nødt til at se det faktum i øjnene, at ikke-vestlig indvandring er en dårlig forretning for Danmark økonomisk som kulturelt. Jo hurtigere, vi når den erkendelse, jo bedre.

Udgivet i Læserbreve