Artikel filtreret på dato: Torsdag, 06 December 2018

Torsdag, 06 December 2018

Skorstensgaard udvider i Kolding

Nu udvider Skorstensgaard sine faciliteter i Kolding.

Skorstensgaard har fået vokseværk og er nu gået i gang med at udvide på matriklen Trianglen 13 i Kolding, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Der skal udvides med 400 kvadratmeter, som primært kommer til at indeholde administration, marketing og bogholderi, samt administrativt driftspersonale.

- Da vi flyttede ind på Trianglen 13 tilbage i 2015, mente vi, at vi ville have plads nok til de næste mange år, men vi må jo sige, at med de planer vi har om at udvide Skorstensgaard i hele Danmark, og som vi er rigtig godt i gang med, så er det allerede nu nødvendigt at give vores administration mere plads, fortæller administrerende direktør, Anders Skorstensgaard, om baggrunden for udvidelsen, der kommer mindre end tre og et halvt år efter indflytningen.

Klar til indflytning i foråret

Med udvidelsen samler Skorstensgaard administrativt og driftsadministrativt personale på hovedkontoret i Kolding.

Udvidelsen af hovedkontor i Kolding forventes at stå færdigt i foråret 2019.

Udgivet i Kolding
Torsdag, 06 December 2018

Youtuber skaber ny trend

Glem de mørke vinterdage, nu har Kolding-virksomheden FirstGrade, med youtuberen Eiqu Miller i spidsen, lanceret en ny tøjkollektion til teenagere, der kan lyse i mørket.

Bag det dansk designede tøjmærke FirstGrade står blandt andet den kendte youtuber Eiqu Miller, der med langt mere end 200.000 følgere på sin youtube-kanal er godt kendt blandt teenagerne. Han startede for 3 1/2 år siden virksomheden sammen med iværksætter Jesper Mortensen, og siden da har de udgivet flere kollektioner med smart tøj til teenagere.

Tøjet lyser i mørke

FirstGrade forsøger med de forskellige kollektioner at skille sig ud fra andre tøjmærker, der er mere fart på farver, mønstre og print og den nyeste kollektion kan også lyse i mørket.

- De fleste af os husker de selvlysende stjerner, vi klistrede i loftet som barn, fortæller Jesper Mortensen fra FirstGrade. Han og Eiqu har nu genskabt deres barndomsminde med den selvlysende kollektion ”Monkey Business”.

- Vi har leget med alle de hvide prints og effekter på tøjet, så det er dem der lyser i mørket.

Det skal være sjovt

FirstGrade har formået at skabe et helt specielt univers omkring deres tøjmærke og henvender sig primært til deres målgruppe på youtube og andre sociale medier.

- Hver søndag kan man følge vores youtube-kanal FirstGrade Headquarters, fortæller Jesper Mortensen. Her tager vi forskellige udfordringer op, og viser og fortæller om tøjet. Med os i studiet har vi også kælegrisen Møffe, som er en vigtig del af showet, da det ofte er den, der beslutter, hvem der skal tage imod en udfordring - og så er den selvfølgelig en del af dagligdagen på kontoret.

Normalt er det ikke altid, at teenagere frivilligt hopper i prøverummet, når de er med ude og købe tøj, men med tøjet fra FirstGrade er det ofte anderledes. De unge vil rigtig gerne ligne deres forbilleder fra youtube, så når de har set Eiqu i tøjet, så er de også klar til at hoppe i det.

Har du også en teenager, der kunne tænke sig at blive smart klædt på, så sælges tøjet i Nielsen’s i Kolding Storcenter. Du kan også kontakte FirstGrade for at få oplyst nærmeste forhandler.

Udgivet i Kolding
Torsdag, 06 December 2018

Julebazar på Designskolen

I weekenden er der julebazar på Designskolen Kolding.

Designernes julebazar har de seneste år været så populær, at den nu kræver mere plads end blot én etage. Hele 6000 besøgende slog vejen forbi de to dages julebazar sidste år, og derfor tages hele huset nu i brug til julestemning og salg af unikke designs. Og de studerende er i fuld gang med at pynte op til glæde for weekendens mange besøgende.

Skolens kantineområde vil i år være dedikeret til hygge med julelækkerier, mens køb og salg fra boderne vil foregå rundt omkring på hele Designskolen. Der er med andre ord skabt optimale muligheder for at blive inspireret af de spirende designere og finde den helt unikke julegave til familie og venner. Både nuværende og tidligere studerende vil stå bag de 176 boder, hvor de sælger print, tekstiler, smykker, tøj, tasker, møbler og meget, meget mere.

Du kan tage til julebazar på Designskolen Kolding fredag den 7. december klokken 14-20 og lørdag den 8. december klokken 10-18.

Udgivet i Kolding