Artikel filtreret på dato: Lørdag, 29 December 2018

Lørdag var Kolding, Vamdrup og Lunderskov uden tv-forbindelse fra Stofa.

Stofas tv-forbindelse røg sig lørdag en tur i Kolding, Vamdrup og Lunderskov. Stofas kunder i Kolding og Vamdrup har fået tv-forbindelsen tilbage, mens det ved 16-tiden endnu kneb med Lunderskov.

Årsagen til nedbruddet er hærværk på køleanlægget i Kolding, oplyser Stofa på Facebook.

Det bevirker at anlægget overopheder og slår fra. Stofas tekniker har nu fundet en midlertidig løsning. Stofa arbejder på at få et kølefirma til at komme og reparere køleanlægget, men på grund af juleferien har det vist sig at være vanskeligt. Derfor er der en risiko for at anlægget igen overopheder og slår fra.

Udgivet i Kolding
Lørdag, 29 December 2018

Legetøjsgigant går konkurs

Nogle butikker har åbent frem til nytårsaften.

Legetøjsgiganten Top-Toy, der står bag Fætter BR og Toys'R'Us er fredag blevet erklæret konkurs, oplyser selskabet på deres hjemmeside.

Det betyder, at mange af butikkerne fredag lukkede, mens nogle holder åbent frem til den 31. december.

To Kolding-butikker holder åbent frem til nytår

Fætter BR i Kolding Storcenter og Toys'R'Us i Kolding holder åbent frem til nytårsaften, mens Fætter BR i Helligkorsgade - der i forvejen skulle lukkes - nu er lukket.

Der kan derfor byttes julegaver frem til 31. december, men gavekort eller tilgodebeviser er værdiløse, skriver Ekstra Bladet.

- Man kan sige, at vi bytter vare for vare. Altså kan man bytte en købt vare til en anden vare i butikken, men man kan ikke få pengene retur, selvom man har kvitteringen. Sådan er det desværre, når man går konkurs, siger fungerende talsmand fra Top-Toy, Lars Bo Kirk, til Ekstra Bladet.

Lørdag er tonen dog en anden fra legetøjsgiganten. Hos Fætter BR og Toys'R'Us kan gavekort, der er købt efter 30. november, refunderes. Gavekortet købt før dette tidspunkt er ubrugelige, skriver Ekstra Bladet lørdag.

Top-Toy kom under en form for rekonstruktion den 30. november, hvor flere Fætter BR-butikker i Danmark skulle lukkes. Men mulighederne for at redde selskabet Top-Toy er slået fejl og nu er en konkurs en realitet.

Udgivet i Kolding