Artikel filtreret på dato: Tirsdag, 11 December 2018

De første nye transportbetjente begynder nu arbejdet i Kolding.

Det handler om 45 som skal stå for arrestanttransporter, som Kriminalforsorgen nu overtager fra Politiet. Kolding er en af tre transportenheder i Danmark, skriver netavisen Sebro Press.

Baggrunden er, at fra den 1. januar 2019 overtager Kriminalforsorgen størstedelen af Politiets arrestanttransporter. Der er i denne forbindelse oprettet tre transportenheder - i København, Hobro og Kolding:

- Hver eneste nye arbejdsplads i Kolding er en god nyhed. Så jeg er rigtigt glad for, at Kriminalforsorgens transportenhed giver 45 nye, statslige arbejdspladser i kommunen” siger borgmester i Kolding Kommune, Jørn Pedersen, i en pressemeddelelse fra kommunen.

Transportenheden har fået til huse i den gamle politistation på Domhusgade i Kolding. Transportbetjentene bliver en stor del af Kriminalforsorgens ansigt udadtil, fordi man ellers ikke ser fængselsbetjente i gadebilledet i helt samme omfang, som man kommer til at se betjentene fra de nye enheder.

Udgivet i Kolding
Tirsdag, 11 December 2018

Julesang og julebag

Ingen december uden julekoncert i Nicolai Scene.

Der er garanti for ægte julestemning, når Kolding Kammerkor, søndag den 16. december kl. 16, inviterer indenfor i varmen og lysenes skær til julekoncert på Nicolai Scene.

Med korets nye dirigent, Henrik Svane er der lagt op til både traditionel julemusik med danske salmer, sange og engelske Christmas Carols, men også nyere julemusik vil indgå i programmet.

Desuden får alle mulighed for at synge med, når der inviteres til fælles julesang.

Julekoncerten finder sted søndag den 16. december klokken 16. Billetter købes i døren.

I pausen serveres kaffe og julebag. Entré, inkl. kaffe/the og kage er 75 kr.

Udgivet i Kolding