Artikel filtreret på dato: Mandag, 10 December 2018

Mandag, 10 December 2018

Fejlprioritering

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

Igen optræder "kloge Åge" Mads Lundby Hansen fra tænketanken Cepos på slap line angående lønstigning til folkepensionisterne.

"Tænketanken Cepos kalder det en fejlprioritering".

Han er da helt uden for pædagogisk rækkevidde. Du har nok ikke problemer lønmæssigt, eller med aftrædelelsesløn, når du skal på pension engang.

Mads Lundby Hansen er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 1996. Han fik derefter arbejde som økonom i Økonomiministeriets internationale kontor, og kom i 1998 til en lignende stilling i Finansministeriets skattepolitiske kontor.

Bliv nu tør bag ørene inden du bruser dig frem, som du gør adskillige gange bl.a omkring pensionisters almisser. Du udtaler dig efter min mening uden du forholder dig konstruktivt til folkepensionisternes sulteløn.

Vi har formentlig været med til at skabe den uddannelse du har i dag, men det har du jo nok glemt.

Du træder på pensionisterne, og de svage i vores samfund med dine dumme kommentarer vedr. lønnen gang på gang. Gå dog i gang på et andet område, det burde ikke være et problem for dig, eller er det???????.

Udgivet i Læserbreve
Mandag, 10 December 2018

Comedyklubben giver et godt grin

December måned på Mungo Park Kolding er fyldt med gode grin.

Efter fem storgrinende aftener med SpecialKlassen byder teatret velkommen til et endnu et comedy-arrangement. Valdemar Pustelnik styrer en forrygende sjov aften, når han præsenterer Ane Høgsberg og Sanne Søndergaard.

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske stand-up-scene – masser af god energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin. Ane Høgsberg er gennemført sjov og har papir på det! Hun fik nemlig tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016. Ane Høgsberg var i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman show “Dårlig Feminist”.

Sanne Søndergaard

Som en frontkæmper når det kommer til feminisme i Danmark, har Sanne Søndergaard vist hvordan det godt kan være sjovt at kæmpe for kvinders rettigheder. Det har resulteret i flere solo shows, og optræden både som debatør og som komiker. Det er som regel i begge de funktioner, at Sanne Søndergaard præsenterer sit show, det er politisk, grænsesøgende og rigtig sjovt.

Comedyklubben med Sanne Søndergaard, Ane Høgsberg og Valdemar Pustelnik kan ses på Mungo Park Kolding torsdag den 13. december kl. 19.30.

Udgivet i Kolding
Mandag, 10 December 2018

Kolding i ubalance

Læserbrev af Jørn Dohrmann (DF), medlem af Europa-Parlamentet, Drenderupvej 30, 6580 Vamdrup.

Byrådets endelige beslutning om at lukke ned for erhvervshavnen er et erhvervsmæssigt selvmål uden lige. Kolding begynder at ligne en virkelig dårlig business case.

Virksomhederne har lavet ambitiøse investeringer i havnen. Den politiske beslutning om at ignorere det forhold sender et helt forkert signal som by. For hvorfor skal man som virksomhed investere i Kolding fremover, når man ikke er sikret et stabilt erhvervsmiljø?

Også regionens landbrug ender meget vel med at kunne mærke følgerne, når forsyningerne af foder fra havnen til hele det sydlige Danmark kan ende med at blive fordyret.

Regeringen ønsker et Danmark i balance. Derfor kan jeg også godt støtte op om erhvervsorganisationerne, der ønsker, at de relevante fagministre kommer på banen for at kigge på, om så stor en beslutning bør træffes at et byråd alene.

Indtil videre er der vist ingen, der har lyst til at melde sig ind i kampen, kan jeg forstå. Det er ærligt talt noget ubegribeligt. For afviklingen af erhvervshavnen er da netop med til at skabe den ubalance, som regeringen ellers så gerne vil af med.

Udgivet i Læserbreve