Artikel filtreret på dato: Søndag, 04 November 2018

Når julen står for døren, gæster Simone og Søren Dahl Lejrskov, hvor de giver en julekoncert.

Sangerinden Simone og radiovært Søren Dahl turnerer i slutningen af november og indtil midten af december rundt i Danmark, hvor de giver julekoncerter.

Simone synger nogle af julens dejlige salmer og sange med en stemme, der kryber helt ind under huden.

Søren Dahl fortæller julehistorier, anekdoter om det moderne menneskes trængsler i juletiden, spiller trompet til koncerten og fortæller om sit arbejde som ambassadør for Hjerteforeningen.

Det bliver 70 minutter i selskab med Simone og Søren Dahl samt Simones pianist, Christian Kruse.

Her i området finder koncerten sted den 6. december klokken 19 i Lejrskov Kirke. Billetter kan købes via mobilnummeret 2129 8002.

Om Simone

Siden Simones sejr i talentshowet Scenen er din (2004) er det gået stærkt for den dengang 12-årig pige. Hun har høstet adskillige guld- og platinplader for sine cd-udgivelser, deltaget i Dansk Melodi Grand Prix (2011 og 2016), hvor hun igen imponerede med en overbevisende vokalpræstation. Hun har stået på scenen med symfoniorkestre og optrådt sammen med store navne som Sissel Kyrkjebø, Stig Rossen og Bent Fabricius-Bjerre.

Om Søren Dahl

Søren Dahl er vært på et af Danmarks allermest populære radioprogrammer Café Hack, nu Dahl på Hack, med mere end en million lyttere. Han har i en vidtfavnende karriere optrådt med de fleste af landets store sangere, skuespillere og entertainere.

Uddannet musiker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Søren har været involveret i adskillige ting som komponist, musiker, forfatter, radiovært m.m.

Søren Dahl er ambassadør for Hjerteforeningen.

Udgivet i Lunderskov
Søndag, 04 November 2018

Advarer mod ny abonnementsfælde

Forbrugerombudsmanden advarer mod, at Jensens Bøfhus’ navn, logo og billeder pt. bliver misbrugt til at lokke forbrugere i en abonnementsfælde på internettet.

Forbrugerne bliver via en e-mail og sms tilbudt en frokostbøf hos Jensens Bøfhus til en pris på 10 kroner for to personer. Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen advarer mod abonnementsfælden, der misbruger Jensens Bøfhus navn, logo og billeder. Det skriver Firbrugerombudsmanden i en pressemeddelelse.

Forbrugerombudsmanden har modtaget en klage fra en forbruger, der oplyste, at hun fulgte et link, der fremgik af den mail, som hun modtog. Hun blev ledt ind på en hjemmeside, hvor Jensens Bøfhus’ navn, logo og billeder fremgik. Kun med meget lille skrift fremgik det af hjemmesiden, at forbrugeren, ved at takke ja til tilbuddet, blev bundet til et abonnement, og at forbrugeren alene deltog i en konkurrence om at vinde en frokostbøf. Jensens Bøfhus har også kontaktet Forbrugerombudsmanden og oplyst, at de er blevet kontaktet af en masse danskere, som har modtaget mailen, og at de ikke står bag mailen.

Forbrugerombudsmanden undersøger i øjeblikket sagen.

- Vi ser her et eksempel på en typisk abonnementsfælde. Forbrugerne lokkes til at give deres betalingsoplysninger, hvorefter bagmændene hæver knap 600 kroner om måneden på deres konto. Det kan løbe op i store beløb, hvis ikke forbrugerne opdager det lige med det samme, fortæller Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen i pressemeddelelsen.

- Bagmændene bag abonnementsfælderne bruger ofte kendte brands til at lokke forbrugerne i fælden. Mailen eller hjemmesiden kan se rigtig ud, fordi der er brugt det rigtige logo og navn, men vi er desværre nødt til at være meget kritiske og læse det med småt. Særligt hvis vi skal give vores betalingsoplysninger.

Gode råd til at undgå at gå i fælden

Der er forskellige tips til at finde ud af, om et tilbud er ægte eller falsk:

Læs betingelser og vilkår igennem

Vær særlig varsom ved krav om betaling

Tjek felter, som er krydset af på forhånd

Tjek afsenderen. Hvis du ser et blåt eller gråt flueben på en Facebookside eller en Instagramprofil, betyder det, at afsenderen er verificeret af Facebook/Instagram, og at der derfor er tale om en autentisk side eller profil.

Tjek, om der findes anmeldelser af virksomheden

Gode råd til forbrugere, der er blevet snydt

Kontakt firmaet med det samme. Meddel at:

du ikke mener, I har indgået en aftale

aftalen er ugyldig

at du vil have dine penge tilbage

Derudover skal du straks kontakte din bank, hvis du uberettiget har fået trukket penge fra din konto. Banken kan i visse tilfælde tilbageføre dine penge uden om den erhvervsdrivende.

Udgivet i Syddanmark