Festival på slottet

Torsdag 14. Juni 2018 21:14 1865
Den nordjyske sanger og sangskriver Laura Mo gæster Gram Slot. Pressefoto. Den nordjyske sanger og sangskriver Laura Mo gæster Gram Slot. Pressefoto.

Endagsfestivalen, Come2Live, der finder sted på Gram Slot 1. september, har skrevet endnu et navn på plakaten over kunstnere, der går på scenen denne dag.

Det er den nordjyske sanger og sangskriver Laura Mo, der med sit hit, Steppebrand, er gået direkte ind i mange danskeres hjerter.

Laura Mo har virkelig startet en Steppebrand med sit helt unikke udtryk, og har fået sit definitive gennembrud med netop sangen Steppebrand, der siden februar har været blandt de absolut mest spillede DR P4 hits.

Original sangskriver

Laura Mo præsenterer en sand buket af sine originale og medrivende sange på Come2Live Festivalen 2018 – alle bundet sammen af hendes sublime storyteller entertainment..

- Det er meget glædeligt, at Laura Mo også er at finde på listen over kunstnere, der underholder på festivalen, Come2Live. Hendes tekster har kant og nerve, ligesom hendes stemme er helt, helt sin egen. Hun er et rigtigt godt og spændende supplement til de andre mere etablerede navne, publikum kommer til at høre, fortæller Sanne Brodersen, Gram Slot.

Ud over Laura Mo kan publikum se frem til at høre Poul Krebs og Dodo and the Dodos på denne éndagsfestival, der udover at have musik på programmet også har en bred pallette af sønderjyske madoplevelser og naturligvis også lokale sønderjyske drikkevarer.
Der er med andre ord lagt op til, at årets Come2Live bliver startskuddet på en sønderjysk mad- og musikfestival for et publikum, der er til god dansk rock og pop musik, mad og drikke i smukke, historiske omgivelser.

Billetter til festivallen kan købes på:www.gramslot.dk eller på www.billetsalg.dk.