Chauffør ramt af blodprop: Kører af motorvejen og ender i en sø

Mandag 16. Juli 2018 20:11 1892
Manden, der fik et hjertestop og kørte af motorvejen og endte i en sø, er blevet opereret. Han er dog stadig i kritisk tilstand. Foto: Responce/pressefoto (Arkivfoto) Manden, der fik et hjertestop og kørte af motorvejen og endte i en sø, er blevet opereret. Han er dog stadig i kritisk tilstand. Foto: Responce/pressefoto (Arkivfoto)

Lastbilchaufføren er blevet opereret, men hans tilstand er fortsat kritisk.

En 38-årig litauisk lastbilchauffør blev mandag eftermiddag ved 15.45-tiden ramt af en blodprop, mens han i sin lastbil kørte på motorvejen ved Kolding:

- Han kører ud over en skråning og ender i en sø nær Alpedalen. Da vores patrulje kommer frem, ser de førerhuset synker længere og længere ned i søen. Betjentene beslutter sig for, at trænge ind i førerhuset ude i vandet. Her finder de ham bevidstløs og får ham bjærget ud af lastbilen og reddet ind til kanten af søen, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Bystrup, til Kolding Netavis.

Opereret - men stadig i livsfare

Her overtog en læge og ambulancefolk opgaven med at genoplive manden. Det lykkedes at genoplive manden og han blev efterfølgende  - med politieskorte - kørt til Odense Universitetshospital:

- Manden er blevet opereret. Men hans tilstand er stadig kritisk, forklarer vagtchefen.

Mandens pårørende i Litauen er endnu ikke underrettet om ulykken.

Motorvejen ved Kolding V var spærret et stykke tid.

På billedet nedenunder fra OpenStreetMap kan du se, hvor ulykken skete...