Byrundvisninger i UNESCO-byen

Onsdag 07. April 2021 07:20 345
Christiansfeld, Museum Kolding, starter lørdag op for byrundvisninger i Christiansfeld. Pressefoto. Christiansfeld, Museum Kolding, starter lørdag op for byrundvisninger i Christiansfeld. Pressefoto.

Allerede fra den kommende weekend startes der op for byrundvisninger.

Hvis du vil ud at opleve noget, så har du muligheden for, at se Christiansfelds historie.

Christiansfeld, Museum Kolding, starter lørdag op for byrundvisninger i UNESCO-byen:

- Christiansfeld har en helt særlig historie, der kun findes her og der er ingen bedre måde at opleve den på, end på vores byrundvisning ”Verdensarv i særklasse” med en af vores engagerede guider, fortæller leder og Site manager, Lise Thomsen, i en pressemeddelelse.

Christiansfeld er planlagt som en idealby, tilpasset efter Brødremenighedens enkle og velordnede liv og traditioner. Et unikt stykke verdensarv med gennemført byplanlægning med lange, lige gader og imponerende arkitektur.

Den verdensomspændende Brødremenighed opførte oprindeligt 27 menighedsbyer fordelt over hele verden. Christiansfeld er i dag den bedst bevarede med en helt særlig atmosfære.

- Vi glæder os utrolig meget til vi nu igen kan vise gæster rundt og fortælle den fantastiske historie om byen og Brødremenigheden. Og d. 21. tager vi så næste skridt og åbner dørene til vores ny-indrettede museumsbutik og vores udstilling i Søstrehuset, slutter Lise Thomsen.

Fakta

Byrundvisningerne ”Verdensarv i særklasse” udbydes lørdage og søndage kl. 13.00 fra 10. april. Da byrundvisningerne foregår på offentligt areal kræves der ikke Coronapas eller test. Der kan dog kun være 9 personer med på hver byrundvisning.

Booking kun via telefon: 7633 8100.