Butik inviterer til konfirmandarrangement

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Stilfuldt og komfortabelt er årets nøgleord for konfirmandtøjet i Kolding.

Med et nyt år begynder mange forældre forberedelserne til den store konfirmationsfest i foråret. Et vigtigt element ved konfirmationen er tøjet, og der er hjælp at hente, når tøjbutikken Marcus i Kolding Storcenter afholder konfirmationsarrangement 27. januar i butikkens lokaler, oplyser Marcus i en pressemeddelelse.

– Konfirmandmoden har sin egen stil, men er alligevel et spejl af den generelle mode, og konfirmanderne er generelt meget modebevidste og har deres egen stil. Konfirmationen er vigtig for forældrene, men også for de fleste unge. Vi har skræddere og faguddannet personale, der kan give den rette rådgivning til det vigtige tøjvalg, siger konceptchef for Marcus, Jørgen Wisborg, i presssemeddelelsen.

I følge butikschef hos Marcus i Kolding, Micki Bertramsen, er der de seneste år kommet en stor efterspørgsel på bukser med super stretch, og den udvikling afspejler sig også i konfirmandtøjet. Stretch pants udgør ifølge tøjmanden et godt alternativ til traditionelle jeans, der de seneste mange år har været det foretrukne buksevalg. Ud over den nye type bukser er der også flere farver på skjorter i år, og særligt blomstrede motiver kommer til at præge mange konfirmander.

Skjorter og blazer er sikre valg

De seneste år er der sket markante ændringer med konfirmandmoden, hvor den har fået sit eget udtryk, der passer til de unge mænd. Tøjproducenterne er blevet mere opmærksomme på at målrette snit og figur til teenagekroppen i stedet for blot at lave herretøj i små størrelser. Elementerne, der udgør et konfirmandoutfit, er dog uændrede.

En blazer og en skjorte sammen med en butterfly eller slips er ifølge Micki Bertramsen foretrukne overdele, mens fodtøjet ofte er et par sneakers. Væk er de tider, hvor konfirmandmoden blot var en miniudgave af den voksne herremode. Den har i dag sit eget udtryk med smalle blazere, der især gør sig godt på de endnu ikke helt voksne figurer.

Marcus-butikken afholder arrangement 27. januar klokken 10, og ud over byttemulighed helt frem til konfirmationsperioden er der også mulighed for at deltage i konkurrencen om en køretur i en Ferrari.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel