Børnene elsker Naturskolen

Onsdag 15. Juli 2020 18:47 263
På Naturskolen kan børnene også blive klogere på "krible-krable". Foto: BlumePress. På Naturskolen kan børnene også blive klogere på "krible-krable". Foto: BlumePress.

Det er et hit blandt børnene.

Naturskolen Kolding har i denne uge besøg af SFO-børn fra Brændkjærskolen. Disse børn er samlet på Brændkjærskolen fra byens SFO'er her i ferietiden. Børnene er fra glidende overgang (5 år) og op til 2. klasse.

- Vi er i to dage samlet på Perlen ved Amfiscenen nær Geografisk Have. Vi kribler-krabler, vi fisker, laver bål og vi skyder med bue og pil, fortæller naturvejleder Fie Schmidt til Kolding Netavis.

Tirsdag var der 25 børn og onsdag 20 børn. De er der var klokken 09 til 14.

- De er så i gang med alle de aktiviteter, som de har lyst til at lave, siger naturvejlederen.

Og børnene ser ud til, at have det skønt med det:

- Jeg tror de kan lide det, fordi vi ser ingen konflikter, nogen ser vi ikke ret meget og nogle kommer og skal have hjælp til et eller andet. Men ellers er de ude i området sammen med de andre voksne pædagoger, tilføjer Fie Schmidt.

Snobrød er også et hit blandt børnene:

- De har været inde i huset og malet melet, valse havregryn og lavet dejen ud af melet. Børnene har også selv snittet deres snobrødpind og så har de været ovre i bålhuset for at lave snobrød, siger Fie Schmidt til Kolding Netavis.

Du kan se billederne fra onsdagens naturskole i galleriet nedenunder...

Tags