Borgmesteren kommer til byen

Svend Erik Brodersen
Svend Erik Brodersen 26 september 2022
Opdateret 26/09/22 19:00
Knud Erik Langhoff vil fortælle om det første år som borgmester. Privatfoto (Arkivfoto)

Der er lagt op til et spændende møde i Lunderskov Lokalråd.

Kolding Kommunes borgmester, Knud Erik Langhoff (C), besøger onsdag aften Lunderskov.

Her vil han i forbindelse med en generalforsamling i Lunderskov Lokalråd fortælle om det første år som borgmester. Og samtidig vil han give en status for byen her og nu og fremsætte visioner for, hvad Kolding Kommune vil med byen i fremtiden, skriver Fællesavisen.

Mødet og generalforsamlingen i lokalrådet holdes i Lunderskov Hallens cafeteria med start klokken 19.

Dagsordenen for mødet indeholder, ud over borgmester Knud Erik Langhoffs indlæg, seks punkter.

Der skal vælges dirigent. Formanden, Steen Sparvath, aflægger beretning for foreningens virke i det forløbne år og kommer ind på, hvad lokalrådet har af tanker for fremtiden. Og der sker nok ikke ret mange ting i byen, hvor lokalrådet ikke har en finger med i spillet og dermed også har indflydelse.

Endvidere skal et revideret regnskab godkendes, og der skal vælges medlemmer til bestyrelsen. Og her er alle valgbare, som bor i Lunderskov. Dog skulle eventuelle kandidater være anmeldt til bestyrelsens formand senest to uger før mødet, onsdag aften.

Og her fortæller Steen Sparvath, at Tina Poulsen – bosiddende i Lunderskov – har meldt sig som kandidat. Og hun er på forhånd valgt, idet bestyrelsen med hendes deltagelse kommer på fem medlemmer. I vedtægterne står nemlig anført, at bestyrelsen kan tælle mellem tre og fem medlemmer. På nuværende tidspunkt tæller bestyrelsen fire medlemmer. Det er Steen Sparvath, Henrik Bjerregaard, Helle Lindet og Lone Thorndal. Og de har alle sagt ja til en periode mere,

Endvidere skal der på generalforsamlingen også vælges to revisorer, og så der også punktet eventuelt, hvor alt kan drøftes. Også forslag og gode idéer, som bestyrelsen eventuelt kan arbejde videre med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel