Borgmester opfordrer EU-valgt kollega til at droppe byrådet

Onsdag 29. maj 2019 06:10 900
Asger Christensen (V) håber der både bliver tid til EU og byrådsarbejdet. Pressefoto. Asger Christensen (V) håber der både bliver tid til EU og byrådsarbejdet. Pressefoto.

Asger Christensen (V) blev valgt ind i det nye EU-parlament. Borgmester Jørn Pedersen (V) har en opfordring til sin kollega i byrådet.

Asger Christensen, der er nyvalgt EU-parlamentsmedlem, håber at han får tid til både at passe arbejdet i EU-parlamentet og i Kolding byråd. Det skriver jv.dk.

Men borgmester Jørn Pedersen (V) lægger over for avisen ikke skjul på, at han er imod dobbeltmandater. Jørn Pedersen opfordrer derfor Asger Christensen til at tage orlov fra byrådet i resten af perioden.

- Nu har Asger haft et flot valg, og så synes jeg, han skal omsætte de mange stemmer til arbejdet i parlamentet. Jeg synes, han skal bruge sin tid der. I et stort parti som Venstre mener jeg, at det ikke bør være nødvendigt med dobbeltmandater. Det kan det være i et lille parti, hvor man ikke har mange kandidater, siger Jørn Pedersen til jv.dk.

Asger Christensen har det fint med, at han og borgmester Jørn Pedersen har forskellige holdninger til dobbeltmandater.

Asger Christensen fik over 31.000 personlige stemmer ved EU-valget søndag.

Læs hele historien her...

Tags