Borgernes parti

Tirsdag 29. September 2020 19:06 267
Filip Bekic Bladt (S). Privatfoto. Filip Bekic Bladt (S). Privatfoto.

Læserbrev af Filip Bekic Bladt (S), fællesledelseformand og byrådskandidat for Socialdemokratiet i Kolding, Borgergade 4. st. th. 6000 Kolding.

Altid spændende at læse politiske analyser og alt for tidlige konklusioner fra journalister og andre såkaldte politiske eksperter. Pressen har besluttet at gøre næste valg til et præsidentvalg, desværre har man glemt at spørger borgerne i kommunen, om det er det de vil have. Politik handler selvfølgelig om personer, men politik handler ikke om fortidige bedrifter og at man er en kendis. Der er heldigvis mange eksempler på, at bare fordi man er kendt, er det ikke ensbetydende med at man automatisk bliver valgt. Tag blot sidste folketingsvalg hvor hverken Anders Samuelsen, David Trads eller Anna Libak blev valgt ind.

Kære Laust Tuxen og JydskeVestkysten. Det er for tidligt at dømme nogen ude, spåkoneri er et gammelt erhverv, hvor man nemt kan spotte forkert.

Socialdemokratiet bliver ikke klemt, tværtimod vi kommer til at diskutere politik, mens i diskutere personer. Vi vil have handling og se resultater. Vi kommer til at stille med et stærkt slagkraftigt hold af kandidater, som alle brænder for kommunen og alle vi gøre en forskel. Ikke tidligere ministre, folketingspolitikere eller EU parlamentarikere. Men mennesker fra vores hverdag og fra vores kommune. Mennesker fra det virkelige liv.

Vi er ikke bange for vælgerne, tværtimod. I sidste ende er det kun borgerne der bestemmer og det er vi glade for.

Tags