Kolding Netavis

Borgermøde om fremtidens varmeforsyning

Kolding Netavis
Kolding Netavis
På borgermødet er der mulighed for at høre om bæredygtig opvarmning af boligen. Foto: Thomas Breher/Pixabay (Modelfoto)

Kolding Kommune inviterer – sammen med Vejle Kommune – borgere i Almind, Viuf, Ågård, Gravens og Vester Nebel til møde om fremtidens varmeforsyning tirsdag den 13. oktober på Alminde-Viuf Fællesskole eller onsdag den 14. oktober online.

Kolding Kommune arbejder med at omstille samfundet i en grønnere retning for at leve op til regeringens og egne klimamål. I Kommunens Bæredygtighedsstrategi er målet at reducere CO2-udslippet med 70 procent senest i 2030, hvilket flugter med regeringens målsætning.

En central indsats for at reducere udledningen af drivhusgasser og mindske den globale opvarmning, er at udfase olie og naturgas.

På borgermøderne den 13. og 14. oktober kan borgere i Almind, Viuf, Ågård, Gravens og Vester Nebel høre om muligheden for at skifte oliefyret eller naturgas-anlægget ud med fokus på fjernvarme.

Tre-For præsenterer mulighederne for at etablere fjernvarme i området og derudover er der mulighed for at få information om alternative opvarmningsformer og energirenovering af boliger ved SparEnergi, som er Energistyrelsens gratis rådgivningsservice. Der vil også være god tid til at stille spørgsmål.

Tilmelding til borgermødet skal ske senest tirsdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: , ,
Del denne artikel