Borgerinddragelse når den er bedst

Fredag 26. Februar 2021 07:54 324
Læserbrev af Birgitte Munk Grunnet (S). Privatfoto. Læserbrev af Birgitte Munk Grunnet (S). Privatfoto.

Læserbrev af Birgitte Munk Grunnet (S), borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Kolding Kommune, Skovborglundvej 11, 6580 Vamdrup.

Der er lagt op til et godt projekt – det er gode præmisser og rammer I grundlæggende arbejder ud fra. Og med den høje inddragelse er der alle muligheder for at skabe et godt attraktivt område. Min afsluttende kommentar, ved Facebook borgermødet om Riberdyb/Holmsminde området.

Hurra for borgerindragelse: mere end 700 deltagere, mere end 150 kommentarer. Virkelig, stor interesse fra borgerne i Kolding Kommune da AP Pension og Kolding Kommune præsenterede det store projekt. Hvor mange brikker skal udgøre puslespillet, om områdets fremtidige identitet.

Det tegner til, at området bliver en smeltedigel for partnerskaber med det Kolding har at byde på.

Områdets placering tæt på byen og åen, giver det vandkants identitet. Det er vigtigt at området ikke løsrives fra de øvrige byområder: middelalderbyen, gågadenettet, videns byen, med videre. Der skal skabes liv: boligliv, baggårdliv, byliv.

En af de brikker, der blev præsenteret er aktiv by – dvs. partnerskab med foreninger, upcomings, musik og teater, med mere som sættes i værk før man begynder at bebygge området. Mere af den tankegang tak!. Så får vi alle ejerskab.

Går du forbi Riberdyb 10 i Kolding by, så kig ind om der er åbent og få en snak og fortæl hvordan du ser området.

Jeg vil opfordre til at følge R10, for dialog og høj borgerindragelse er vejen til at skabe meningsfulde liv.

Tags