Kolding Netavis

Boligforening ansætter ny strategi konsulent

Helle Østergaard Kehlet er ansat som Alfabos nye strategi konsulent.

Hendes primære funktion bliver at sikre fremdrift i Alfabos Strategi 2028 samt være genhusningskonsulent i forbindelse med Landsbyggefond-sager – blandt andet i forbindelse med opførelse af nyt plejehjem og den permanente genhusningsplan i Munkebo.

Derudover skal Helle understøtte Alfabos driftskoordinator og direktionssekretær og arbejde med beboerinvolvering i de forandringsprocesser, som følger med i arbejdet med Strategi 2028.

-Jeg glæder mig til at være med til at udvikle ALFABO. Her tør man tænke anderledes og får ført masser af spændende ting ud i virkeligheden til fordel for beboerne, fortæller Helle Østergaard Kehlet, der kommer fra en stilling som regionskoordinator i Domea.dk.

Her har hun været ansat i mere end 18 år.

Direktør i Alfabo, Erik Lønne Gottfredsen, glæder sig til samarbejdet med Helle Østergaard Kehlet:

-Helle vil bidrage til vores positive udvikling. Vi står i den kommende tid med mange spændende opgaver som blandt andet nyt plejehjem og genhusning i Munkebo samt arbejdet med vores netop vedtagne Strategi 2028. I den forbindelse kommer Helle til at sikre fokus og fremdrift, siger han.

Helle Østergaard Kehlet er 58 år og bosiddende i Haderslev. Hun er gift, har to sønner og et barnebarn. Fritiden bliver blandt andet brugt på vinterbadning og vandring – gerne i Norge.

Del denne artikel