Ejerkredsen i restaurant-kæden bliver nu udvidet.
Restaurant Flammen udvider nu ejerkredsen med tre medarbejdere, som har været med siden den første restaurant i Kolding.
Familien Rosenfeldt og Sunddal har fået tre medarbejdere med i ejerkredsen. Tidligere bestod ejerne kun af Ketty, Flemming, Martin og Kristina Sunddal, men efter de har lukket op for muligheden om at en lille skare af medarbejdere kunne købe sig ind i virksomheden, er der kommet yderligere tre omkring bordet. Det er Allan Sunddal, Buster Larsen og Christian Lund, som alle har været en del af Restaurant Flammen siden den første restaurant i Kolding, der åbnede i 2009.
– Tilføjelsen af de tre nye ejere skal først og fremmeste sikre, at vi i bestyrelsen og direktionen fortsat har den tætte kontakt med vores gæsters og medarbejders oplevelser i vores restauranter. Vi ønsker, at vi altid har en snabel helt ude i driften når vi træffer beslutninger. Dernæst, er det meget stort for os, at nogle af vores allerførste medarbejdere udviser så stor tillid til konceptet og virksomheden, fortæller administrerende direktør Elias Grøftholdt Tychsen i en pressemeddelelse.
– Vi startede det her med en enkelt restaurant i Kolding, og i dag er der 14 Flammen Restauranter i Danmark og en i Hamburg, så det har været en sjov rejse, som vi sammen med vores medarbejdere har været på, og vi glæder os til virksomhedens næste skridt, siger familien.
Næste skridt er på den korte bane er udvidelse af Flammen til flere lokationer i Hamburg:
– Vi allerede nu er i forhandling omkring potentielle lejemål. Sideløbende har vi fortsat stort fokus på vores danske restauranter, slutter Elias Grøftholdt Tychsen.