Kolding Netavis

Bliv klar til at oddse for første gang

Betalt indhold
Betalt indhold

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Selvom du ikke selv er til fysisk aktivitet, som for eksempel at spille fodbold, kan du alligevel skabe dig en ny hobby inden for sport.

Det kan du ved at involvere dig i et eller flere sportshold, hvor du sætter dig ind i holdsammensætning og statistikker for sejre og tab.

Når du har gjort det, er der potentiale for mange gode timer med din nye hobby, hvis du sørger for at finde den bedste bookmaker i Danmark. Herefter kan du bruge din nye viden om det eller de pågældende hold til at indgå velovervejede væddemål, som du kan blive klogere på her.

Brug tid på at undersøge statistikkerne

Du vil gøre dig selv en stor tjeneste ved at indsamle statistikker fra forskellige sider på internettet, inden du eventuelt indgår dit første væddemål.

Bookmakerne bruger i forvejen statistikker fra deres egne databaser til at sætte oddsene til egen fordel, og selv om du ikke har adgang til samme mængde data, er det stadig tid, der er godt givet ud.

I den forbindelse er der visse sportsgrene, der egner sig bedre til denne form for betting end andre. Det gælder for eksempel sportsgrene, hvor man kan vædde på antal hjørnespark, kort og mål. Du bør dog ikke udelukkende basere din betting strategi på statistik, da forhold som skader, udskiftning af træner og ændring af holdets filosofi kan få afgørende indflydelse på holdets præstationer.

Der er derfor ingen garanti for, at din brug af statistikker vil resultere i gevinst.

Følg holdene på de sociale medier

Det kan også være en fordel for dig at følge et par af dine yndlingshold på de sociale medier for at få en fornemmelse af spillernes indbyrdes forhold og kondition. Det kan give dig indsigt i holdets fremtidige præstationer at følge deres hverdag med træning, restituering og diæt.

Derudover kan det også være en hyggelig måde at bruge sin fritid på.

Hold styr på din historik

Udover at følge holdene på de sociale medier og holde dine statistiske beregninger opdaterede, bør du også notere, hvordan det overordnet set går med din betting strategi. På den måde kan du sammenligne dine statistiske beregninger med de egentlige udfald og samtidig blive i stand til at afgøre om, du bør ændre din tilgang til et eller flere af holdene, som du følger.

Således er der lagt op til god underholdning på kedelige regnvejrsdage med en hobby, som kan vare ved, så længe du har lyst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel