Kolding Netavis

BK Trekanten KIF vinder Champions League

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Steffen Tang-Petersen(v), Anders Lousdal, Mik Stampe, Tim Stampe og Jan Andersen. Pressefoto.

Spillere fra Bowlingklubben Trekanten KIF har gjort det igen: Placeret sig i toppen af en international turnering. Denne gang drejer det sig om den nye turnering Champions League.

Med fem danske mesterskaber i træk var BK Trekanten KIF selvskrevet til at være den danske deltager i Champions League, som også havde de hollandske og tyske mestre med i kampen om den eftertragtede pokal.

Finalen blev spillet på en lidt anden måde end normalt med 10 ruder(runder). Holdene består af fem spillere, og hver deltager spiller en runde, og det hold, der først når tre sejre, har vundet.

I første runde vandt koldingenserne 3-2 over de hollandske mestre, og her var BK Trekanten KIF presset helt i bund, idet hollænderne længe lignede en vinder. Mik Stampe holdt dog hovedet koldt ved i sidste rude at sætte en strike, og så blev det dansk sejr.

I den afgørende kamp mødte koldingenserne de tyske mestre, og igen var der spænding om udfaldet til det sidste. Slutresultatet blev 3-2 til Kolding-holdet, og dermed var træfæet i hus.

– Det var en fed måde at spille på, og det var super intenst. Vi var hele vejen presset til det yderste, men klarede skærene. Det kunne vi ikke have gjort uden opbakning fra Kolding Elite og Kolding Kommune, som er den direkte årsag til, at alle spillere på holdet er i topform, fortæller holdkaptajn Mik Stampe.

Det vindende hold fra BK Trekanten KIF består af: Tim Stampe, Anders Lousdal, Jan Andersen, Steffen Tang-Petersen og Mik Stampe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *