Kolding Netavis

Bilister bliver påvirket af vejarbejde

Det travle kryds i Kolding bliver påvirket af vejarbejde.

I den første uge af juli bliver trafikken i det renoverede kryds Østerbrogade/Skamlingvejen i Kolding påvirket en lille smule af vejarbejde.

– Asfalten har vist sig at være for dårlig på to af de strækninger, som vi har fået lavet i forbindelse med udvidelsen af det trafikerede kryds. De fejl får vi udbedret i uge 27 i skolernes sommerferie, hvor færrest mulige trafikanter på vej til arbejde bliver berørt, oplyser trafikplanlægger Erik Harb hos, Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Cykelsti får ny asfalt

Den nyanlagte cykelsti på Skamlingvejen skal have nyt asfalt. Der bliver opsat skilte, som viser cyklisterne, hvor de i mellemtiden skal køre.

Den anden strækning, som bliver berørt, er den nye venstresvingsbane på Østerbrogade, hvor kantstenene på en strækning skal rettes op, ligesom der lægges ny asfalt. Her kommer trafikken mod Stenderuphalvøen i en periode til at glide lidt langsommere end normalt.

Samtidig med reparationsarbejdet sættes det sidste punktum i udvidelsen af det trafikerede kryds. Det sker, når alle de nye vejarealer forsynes med nyt slidlag og vejstriber.

Del denne artikel