Kolding Netavis

Best i test løbebånd til hjemmet

Foto: Intenza Fitness/Unsplash.com (Modelfoto)

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Et løbebånd er næsten uundværligt, hvis du er i gang med at opbygge dit eget fitness rum i hjemmet. Med et løbebånd er der ingen undskyldning for, at du ikke når cardio træningen.

Du kan nemt og bekvemt få pulsen op uden at skulle udenfor i regn og blæst. Men hvordan finder du det bedste til hjemmet? Det kan du blive klogere på i denne artikel.

Sådan finder du et godt løbebånd

Når du skal ud og investere i et nyt løbebånd, så er der flere ting, som du kan overveje forinden.

Det drejer sig blandt andet om, hvor ofte du vil bruge dit nye løbebånd. Hvis du forventer at løbe på det flere gange om ugen – og i længere tid -, så bør du vælge et mere robust løbebånd, som kan klare mange lange ture.

Hvis du blot bruger løbebåndet til opvarmning, så kan du nøjes med et billigere.

Derudover, så findes der mange avancerede løbebånd, som kan give dig en helt unik løbeoplevelse med træningsprogrammer, interval og incline løb.

Jo flere specialfunktioner, desto dyrere vil båndet også blive.

Nogle løbebånd kan nemt klappes sammen eller er udstyret med hjul. Det kan være ideelt, hvis du ikke har verdens største træningsrum.

Sole F85 løbebånd (Bedst i test)

Med Sole F85 får du et meget solidt løbebånd, som har vundet flere tests som det bedste. Løbebåndet har en stor løbeflade, som desværre også betyder, at det fylder en del i rummet. Dog kan du få en bedre og mere fleksibel løbeoplevelse med Sole’s unikke affjedring.

På trods af, at løbebåndet er stort, så er det utrolig lydsvagt. Det betyder, at du ikke vil genere resten af familien, når du går i gang med din træning.

Til løbebåndet følger der yderligere en gratis app, som giver dig et overblik over din træning. Løbebåndet kan også nemt klappes sammen og dermed flyttes rundt.

ProForm Power 995i løbebånd (Bedst til prisen)

Her får du et godt løbebånd til prisen. Båndet har et indbygget iFit modul samt en holder til din tablet. På grund af dette kan man løbe ture overalt – også uden for Danmark – ved brug af Googles Maps.

Det giver dig en hel unik oplevelse, og du kan løbe de ruter, som du kender.

Derudover, så har løbebåndet en masse indbyggede træningsprogrammer, som du kan løbe efter. Alle disse programmer er skabt af personlige trænere, så du er i gode hænder.

Her får du altså meget for pengene og får igen et løbebånd med god affjedring og en pålidelig motor.

Desværre, så er der ingen app tilknyttet løbebåndet, og du har hellere ikke mulighed for at bruge touch på båndets skærm.

DraxFit+ Curved (løbebånd uden motor)

Her får du et unikt løbebånd, som er drevet helt uden motor og kun ved hjælp af dine ben og din energi. Det er helt ny teknologi, som giver en af de bedste og mest naturlige løbeoplevelser på markedet – hvis du kan vænne dig til det.

Noget af det bedste ved dette løbebånd er, at du selv sætter grænserne for fart, du kan helt selv styre din tur. Båndet er særlig ergonomisk og der er derfor minimal risiko for skader.

Løbebåndet kræver ekstra energi og du får derfor høj forbrænding og effektivitet ud af din træning.

Fordi båndet ikke er motordrevet, så kræver det minimal vedligeholdelse – og det bruger ikke engang strøm. Det betyder dog også, at der er en noget kedelig skærm sammenlignet med andre modeller af løbebånd.

Desværre, så kan båndet ikke foldes sammen, og det fylder i forvejen en del. Derudover, så ligger løbebåndet i den dyre ende af prisskalaen på grund af den unikke udformning – dog er der penge at spare på den lange bane.

Tagget med:
Del denne artikel