Restauranten har ikke fulgt Fødevarestyrelsen påbud.
Restaurant Napoli i Kolding Storcenter fik den 16. august et opfølgende besøg af Fødevarestyrelsen.
Ved den seneste kontrol den 3. juli fik restauranten en indskærpelse. Her fandt Fødevarestyrelsen dejmaskine, dej-fordeler og bordplade med indtørret dej/mel rester. Dette forhold var den 16. august ikke bragt i orden. Restaurant Napoli oplyser i følge kontrolrapporten, at der ikke har været produktion af dej i området siden marts 2018.
Denne gang var gulvet i tilvirkningsområde snavset. greb på køleenheder var snavset og mikroovn var beskidt både ud- og indvendig.
I kontrolrapporten skriver Fødevarestyrelsen, at restauranten ikke havde nogle bemærkninger til forholdene. Fødevarestyrelsen kvitterede med en sur smiley og en bøde på 5.000 kroner.
Restaurant Napoli har i øvrigt i tre ud af de seneste fire kontrolbesøg fået anmærkninger for overtrædelser af fødevarelovgivningen.
Kolding Netavis har forgæves forsøgt, at få en kommentar fra restaurantens indehaver Hangping Li.