Kolding Netavis

Beboerne får en el-delebil

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
El-delebilen vil være parkeret på parkeringspladsen på den modsatte side af Palme Alle 2. Pressefoto.

Boligselskabet arbejder med grøn omstilling og har nu indgået et partnerskab omkring en el-delebilsordning.

Som en del af det almene boligselskab Alfabos arbejde med grøn omstilling og med at skabe nye faciliteter i bydelen Munkebo, har boligselskabet indgået partnerskab med ByensBil om at tilbyde en el-delebilsordning for alle borgere i Kolding Kommune, men er særlig relevant for borgerne i bydelen omkring Munkevængets Skole som bor tæt på delebilen – herunder private husejere, andelsboligforeninger og erhverv.

For Alfabo handler det om at tage ansvar for miljøet og tilbyde beboerne noget ekstra, fortæller strategisk bydelskonsulent, Jacob Andersen, i en pressemeddelelse.

-Vi vil gerne fremme den grønne omstilling og gøre hverdagen nemmere for vores beboere. Kan vi samtidig gøre det, så det får mindst mulig indvirkning på vores hverdag og økonomi, vinder både vi og miljøet, siger han.

Ifølge Byensbil sparer man miljøet for produktionen af mindst tre biler hver gang, man sætter en ny delebil i gang. Desuden er delebiler oftest mere miljøvenlige, da der er tale om små og nyere biler, de kører typisk færre kilometer og samtidig øger man fokus på nødvendigheden af at ændre adfærd i forhold til miljøet.

El-delebilen vil være parkeret på parkeringspladsen på den modsatte side af Palme Alle 2. Introduktionen til delebilen sker mandag den 28. november kl. 17.00-19.00 med åbent hus i beboerhuset Den Grønne Gren (Cypresvej 17A, 6000 Kolding).

Her vil beboerne have mulighed for at prøve elbilen og blive introduceret til, hvordan en delebil bookes og bruges. Du vil også have mulighed for at vinde et 1-års gratis medlemskab af Byensbil.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel