Kolding Netavis

Bastian Buus vil score flere point på Imola

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Bastian Buus holder en sjetteplads i den samlede stilling i Porsche Carrera Cup Deutschland. Foto: Porsche Motorsport.

Bastian Buus vil sikre flere mesterskabspoint i årets tredje afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland, som finder sted i weekenden på Imola.

Bastian Buus fra Nr. Bjert holder en sjetteplads i den samlede stilling i Porsche Carrera Cup Deutschland, og selvom det er en flot position i en af verdens hårdeste mærkeserier, så er den 18-årige dansker ikke tilfreds. Ambitionen har nemlig fra start været at vinde titlen sammen med Allied-Racing, og derfor skal der sikres nye point i denne weekend, hvor sæsonens tredje afdeling finder sted på italienske Imola.

-Imola er en god bane for mig. Det var dér, jeg debuterede i en GT-bil og vandt mit første ræs, og jeg kørte også et stærkt løb i Supercup-premieren i foråret, så jeg ved, at jeg har farten, både på tør og våd bane. Samtidig har vi testet Supercup-bilen på Spa-Francorchamps i den forgangne uge, hvilket har været en god mulighed for at få frisk fart i kroppen op til weekenden. Opgaven bliver som altid at finde et godt setup hurtigst muligt. Vi har kun en enkelt times træning inden kvalifikationen, så vi skal være effektive. Netop kvalifikationen har været vores store udfordring indtil videre. Farten i løbene har været god, men i kvalifikationen har vi endnu ikke formået at ramme plet og få en startplacering helt i front. Jeg krydser fingre for, at det sker i denne weekend. Det bliver en hård weekend, for med temperaturer over 30 grader skal det nok blive ekstra varmt i cockpittet. Men jeg glæder mig. Det bliver fedt, lyder det fra Bastian Buus.

Første løb i tredje afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Imola afvikles lørdag klokken 16.15. Weekendens andet og sidste løb flages grønt søndag klokken 11.25. Alle løb kan følges live på YouTube.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel