Kolding Netavis

Bastian Buus styrkede rookieføring

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Bastian Buus er nu tæt på at erobre titlen i det benhårde og prestigefyldte mærkemesterskab. Foto: Porsche Motorsport.

Bastian Buus sikrede for sjette løb i træk rookiesejren i Porsche Mobil 1 Supercup og er nu tæt på at erobre titlen i det benhårde og prestigefyldte mærkemesterskab.

Hvis Bastian Buus kan holde den gode stil i Porsche Mobil 1 Supercup, har den 19-årige dansker sikret mesterskabet i rookieklassen allerede næste weekend. Dét ligger fast efter at Buus søndag eftermiddag på Spa-Francorchamps sikrede sin sjette rookiesejr i træk – en præstation, som tangerer den tidligere Porsche-fabrikskører og Le Mans-vinder Nick Tandys rekord helt tilbage fra 2010.

I det samlede klassement kørte Bastian Buus en sjetteplads i mål, og selvom det er godkendt for en rookie, var det ikke tilfredsstillende for den hurtige dansker, som har sat barren højt efter sin generelle sejr på Paul Ricard før sommerpausen.

-Det blev bare ikke den weekend, som jeg havde forventet og håbet på efter vores stærke ræs i Frankrig. Det blev et af de løb, hvor jeg ikke fik tingene til at spille – og dem har der heldigvis ikke været mange af denne sæson. Derfor er jeg stadigvæk hundrede procent motiveret og klar til næste løb på Zandvoort. Jeg havde min hidtil bedste weekend i den tyske Porsche Carrera Cup på netop dén bane tidligere på sommeren, hvor jeg lykkedes med to podiepladser, så jeg har store forventninger og glæder mig enormt. Også fordi, vi ligger stærkt i pointene til både at kunne sikre rookiemesterskabet og vinde det samlede teammesterskab allerede nu, lyder det fra Bastian Buus.

Syvende og næstsidste afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup afvikles i forbindelse med Hollands Formel 1 Grand Prix på Zandvoort den kommende weekend, 2.-4. september.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel