Kolding Netavis

Bastian Buus inden sæsonfinale: Mulighed for podium-plads

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Bastian Buus arbejder på et mesterskabspodie. Foto: Porsche Motorsport.

Bastian Buus har mulighed for at slutte på mesterskabspodiet Porsche Carrera Cup France, når sæsonfinalen afvikles i denne weekend på Paul Ricard.

Der er et mesterskabspodie i sigte for Bastian Buus fra Nr. Bjert, som denne weekend stiller til start i årets sidste afdeling af Porsche Carrera Cup France på Paul Ricard. Den 19-årige dansker har haft en solid sæson i det franske mesterskab, hvor han trods udeblivelse fra en enkelt afdeling har sikret point nok til at være med i kampen en tredjeplads i mesterskabet.

-Det bliver en spændende afslutning, hvor tredjepladsen er målet. Der er 16 point op, og med 27 point at kørte om i hvert af weekendens to løb, er der bestemt chancer. Samtidig ved jeg fra min Supercup-sejr på Paul Ricard tidligere på året, at jeg kan præstere godt på den her bane. Jokeren bliver weekendens første ræs, som skal køres i mørke. Jeg har selv erfaring med nattekørsel, så måske dét kan gøre en forskel. Jeg håber det. Vi håber alle på en god sæsonafslutning, lyder det fra Bastian Buus.

Bastian Buus, som stiller op for tyske Allied-Racing, sluttede fredagens første officielle træning på en andenplads. Første ræs i sjette og sidste afdeling af Porsche Carrera Cup France skydes i gang lørdag aften, mens andet ræs afvikles søndag middag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel