Kolding Netavis

Bæredygtighedspuljen er åben for ansøgninger

Det er nu og frem til den 24. april du kan søge penge i Bæredygtighedspuljen. Foto: Palle Peter Skov.

Hvis du går rundt med en bæredygtig idé, som du mangler penge til at realisere, så er der hjælp på vej.

Kolding Kommunes Bæredygtighedspulje er åben for ansøgninger nu og frem til den 24. april og der er en halv million kroner i puljen.

Alle, der har en bæredygtig idé til et projekt, en indsats eller et initiativ, kan søge: Foreninger, organisationer, virksomheder og privatpersoner. De eneste krav er, at tiltaget skal understøtte bæredygtighed i Kolding kommune og skal komme andre til gavn.

Det er udvalget Natur, Miljø og Klima, der behandler de indkomne ansøgninger på deres møde i juni og formand Jørn Chemnitz håber, at der er mange, der griber muligheden.

-Vi lancerede bæredygtighedspuljen for første gang i 2022 og den gang fik 17 meget forskellige projekter tilsagn om støtte. Det ser jeg som et godt billede på, at Kolding har mange bæredygtige og kreative ildsjæle. I udvalget glæder vi os til at se årets ansøgninger og vi håber, at mangfoldigheden er lige så stor som sidste år, siger Jørn Chemnitz (SF) i en pressemeddelelse.

Læs mere og se hvordan du søger på: kolding.dk/bæredygtighedspuljen. Du er også velkommen til at kigge forbi Bæredygtighedshuset og få sparring på din ansøgning eller ringe til klima- og miljømedarbejder.

Tagget med:
Del denne artikel