Kolding Netavis

AMU tilbyder nyt kursus

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

AMU gør virksomheder og medarbejdere klar til it og digitalisering.

AMU Syd udbyder snart et nyt kursus, som skal gøre medarbejdere i industrien bedre til at håndtere it og digitalisering.

AMU-kurset hedder ‘Intro til digitalisering – produktionsmedarbejdere’ og varer fem dage.

Kurset er med til at styrke danske produktionsvirksomheders mulighed for at udnytte it og digitalisering.

– Det er helt afgørende, at danske produktionsvirksomheder er i top, når det gælder it og digitalisering. Det er et af de vigtigste parametre, når vi taler konkurrencedygtighed i forhold til andre lande. Derfor er det meget positivt, at en af vores lokale skoler bakker op og udbyder kurset, siger Charlotte Lynge, HR Partner hos Rockwool Nordics i Vamdrup.

Lærer at bruge digitale enheder

På kurset lærer deltagerne blandt andet at bruge digitale enheder som tablet, terminaler og operatørenheder som naturlige værktøjer i produktionen. Desuden er der fokus på, hvordan produktionsdata bliver opsamlet, lagret og anvendt.

– Det nye AMU-kursus for produktionsmedarbejdere har stor værdi for de af vores medlemmer, som arbejder eller gerne vil arbejde i industrien. Det giver en grundlæggende viden om arbejdet med it og digitalisering og kan også skabe grundlag for, at den enkelte dygtiggør sig med flere kurser inden for området eller måske endda en hel erhvervsuddannelse, siger Peter Andersen, formand for 3F Kolding.

AMU-kurset er udviklet af Industriens Uddannelser og udbydes to gange af AMU Syd i efteråret med start den 22. oktober og 26. november.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel