Kolding Netavis

Aftale sikrer dækningen af “Sommer ved søen”

Glade publikummer til Sommer ved søen. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Et møde mandag er endt ud i en aftale mellem MusikKolding og Kolding Netavis, således, at dækningen af “Sommer ved søen” genoptages.

Efter et konstruktivt møde mellem MusikKolding og Kolding Netavis er der kommet en aftale i stand, som sikrer, at Kolding Netavis igen kan dække Sommer ved søen-koncerterne.

-Vi er rigtig glade for Kolding Netavis’ fortsatte dækning af Sommer ved Søen og glæder os til at byde både presse og publikum velkommen på torsdag den 28. juli til Østkyst Hustlers, fortæller eventkoordinator hos MusikKolding, Rikke Molberg.

Kolding Netavis har med aftalen fået skitseret nogle ordentlige arbejdsbetingelser, som MusikKolding vil gøre alt for at understøtte. Der tegner sig et godt fundament for fremtidigt samarbejde.

-Det er vigtigt for os i MusikKolding at have et super godt samarbejde med lokale medier, og efter vores møde er jeg sikker på, vi har fundet en gangbar løsning, slutter Rikke Molberg.

Også hos Kolding Netavis er der glæde over en løsning:

-Vi har nu fået en rigtig god aftale, som gavner det arbejde vi laver, når vi dækker musikarrangementer. Vi er glade for, at MusikKolding er kommet os i møde med den aftale, som vi nu har landet, siger redaktionschef, journalist og pressefotograf, Elo Christoffersen.

Med aftalen er Kolding Netavis med til årets sidste koncert ved Sommer ved søen, hvor Østkyst Hustlers spiller. Rapgruppen blev dannet i 1993 af Nikolaj Peyk, Jazzy H og Bossy Bo som følge af en radioføljeton i Børneradio i DR Radio.

Østkyst Hustlers har blandt andet haft hits som “Han får for lidt”.

Koncerten starter klokken 19.

Tagget med: ,
Del denne artikel