Kolding Netavis

Afgørelse i strid om lokalt domænenavn

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Alexander Schimmeck/Unsplash (Modelfoto)

Det ene domænenavn skal føres tilbage til klageren, lyder afgørelsen fra Klagenævnet for domænenavne. Begge domænenavne er dog allerede opsagt af indklagede.

Der har været strid om domænenavne tilhørende Seest Blomster. Det gælder domænenavnene seestblomster.dk og seest-blomster.dk.

En konkurrerende blomsterbutik i Seest havde købt de to domænenavne.

Indehaver af Seest Blomster, Emma Tersbøl, forklarer blandt andet i klageskriftet til Klagenævnet for domænenavne:

-Jeg åbnede min butik, Seest Blomster, d. 1/7-21, efter at være blevet udlært i en anden blomsterbutik. Min gamle chef, Helle Markussen, har d. 5/7-21 og d. 6/7-21 oprettet to domænenavne med mit virksomhedsnavn – dette gælder for seestblomster.dk og seestblomster.dk. Jeg står nu og vil have en hjemmeside, men kan ikke få lov til at oprette dette, da hun har begge domæner, står der i klageskriftet fra 6. juli i år.

Endvidere står der:

-Helle Markussen har stadig selv hendes egen blomsterbutik, og er derved en konkurrerende blomsterhandler. Hun har udelukkende købt domænerne for at være til gene for os, og har ingen interesse i også, at skulle have seestblomster.dk eller seest-blomster.dk.

Emma Tersbøl tilføjer, at der ikke har været aktivitet på de to domæner og det dermed kun var for at genere hendes virksomhed.

Indklagede fortæller, at begge domæner nu er opsagt.

Afgørelsen fra Klagenævnet for domænenavne, der faldt den 26. september, lyder på, at domænet seestblomster.dk skal tilbageføres til Emma Tersbøl/Seest Blomster øjeblikkeligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel