Åbent Hus var et tilløbsstykke

Lørdag 25. Januar 2020 16:57 828
Der var Åbent Hus på Hansenbergs tre adresser: Skovvangen 28, C.F. Tietgens Vej 11 og Vranderupvej 90. Foto: Elo Christoffersen. Der var Åbent Hus på Hansenbergs tre adresser: Skovvangen 28, C.F. Tietgens Vej 11 og Vranderupvej 90. Foto: Elo Christoffersen.

Elever sørgede for at guide gæsterne rundt, da der lørdag var Åbent Hus på Hansenberg og Hansenberg Tekniske Gymnasium i Kolding.

Der var lørdag masser af aktivitet på erhvervsskolen Hansenberg og Hansenberg Tekniske Gymnasium i Kolding. Dagen bød nemlig på Åbent Hus, og det tilbud tog rigtig mange skoleelever, forældre og andre interesserede imod.

Hansenbergs egne elever, praktikpladskonsulenter, vejledere og lærere stod klar til at svare på spørgsmål - og til at vise rundt på både skolehjem, i værksteder, undervisningslokaler, køkken, restaurant, stalde og zoo.

Og ifølge skolechef ved brancheskolen Vitia på Hansenberg Kirsten Grosen Poulsen har skoleelever brugt dagen på at danne sig et indtryk af Hansenberg.

- De har haft et behov for at se huset og mærke stemningen. Mange har været meget afklaret, og de har spurgt ind til både Grundforløb 1 og EUX, mens forældrene har været interesserede i at høre om lærepladser.

Flere fremtidsdrømme

Blandt gæsterne var 15-årige Steffani Boie Jørgensen, som sammen med sin familie så nærmere på skolens faciliteter.

- Jeg ved ikke helt, hvad jeg vil være endnu. Måske lærer, fotograf, spil- eller webudvikler. Så jeg er her for at tjekke mulighederne. Jeg kan rigtig godt lide Hansenberg. Det er en stor skole, og det hele ser nyt og pænt ud. Ikke mindst computerne, sagde Steffani Boie Jørgensen, som går i 9. klasse.

Der var Åbent Hus på Hansenbergs tre adresser: Skovvangen 28, C.F. Tietgens Vej 11 og Vranderupvej 90.

Se billederne nedenunder...

Tags