Foreningen er i gang med at skaffe 400.000 kroner til formålet.

Børneafdelingen på Kolding Sygehus trænger i den grad til at få en ny legeplads, da den nuværende er slidt helt ned. Afdelingen har imidlertid ikke de nødvendige økonomiske midler, og derfor har foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet påtaget sig opgaven med at skaffe 400.000 kroner.

På børneafdelingen er legepladsen ikke ”bare” en legeplads, men en central del af behandlingsforløbet af de omkring 3.000 børn, der årligt bliver indlagt. Derfor har alle personalegrupper også været med til at udvælge de legeredskaber, som skal bruges. Det er sket i et tæt samarbejde med den koldingensiske virksomhed Ledon.

- Selv om vores primære opgave er at skaffe økonomi til klovnetimer, har vi tidligere hjulpet børneafdelingen med penge til indkøb af tv, elektroniske spil, legetøj og andre ting. Det åbner vores vedtægter heldigvis mulighed for. Da vi hørte, at der var problemer med økonomien til en ny legeplads, tilbød vi omgående at tage over, og vi etablerede projekt ”Leg dig glad, siger formand for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen, i en pressemeddelelse.

Fristed

Legepladsen skal være et fristed for de indlagte børn og deres familier. Det centrale er, at legeredskaberne og legemiljøet understøtter børnenes udvikling mest muligt med blandt andet fysisk udvikling, kreativ udvikling, emotionel udvikling, social udvikling og kognitiv udvikling.

- Det er et meget spændende og lærerigt projekt, vi har sagt ja til at stå i spidsen for, og vi håber, at mange af de ansøgninger om økonomisk støtte, vi har sendt ud, vil blive modtaget positivt. Vores håb og mål er, at vi kan få etableret den nye legeplads, så den kan tages i brug i løbet af sommeren til gavn og glæde for de mange indlagte børn, slutter Geert Madsen.

Annette Heick og Mikkel Schrøder fra ”Sound Of Christmas” er klar til at indtage kantiner i Kolding-området.

- Køb 50 billetter til særpris og få besøg af Annette Heick og Mikkel Schrøder fra ”Sound Of Christmas” til en intimkoncert i kantinen, på lageret eller i butikken.

Sådan lyder det fra foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet. Foreningen står tirsdag den 11. december bag juleshowet ”Sound Of Christmas” på Kolding Teater med Annette Heick, Mikkel Schrøder, Maria Lucia og et band på scenen.

Inden det klokken 20 går løs med showet på teatret, er to af de tre medvirkende kunstnere parate til at synge julen ind hos en eller flere virksomheder, som har købt 50 billetter til fordeling blandt medarbejdere, blandt gode kunder eller noget helt tredje. Det er en opgave, de begge ser frem til.

- Vi håber virkelig, at der i Kolding-området er en eller flere virksomheder, som køber 50 billetter, så vi kan komme forbi og skabe lidt julehygge med musik og sang. Vi har lagt op til 20 minutters eksklusiv underholdning sammen med personalet eller kunderne, og vi tror på, at vi alle kan få en rigtig god oplevelse og give julestemningen et skub i den rigtige retning, lyder det samstemmende fra Annette Heick og Mikkel Schrøder i en pressemeddelelse.

For Hospitalsklovne Trekantsområdet er det lidt af en satsning at stå bag en julekoncert, da der er en del af dem i Kolding-området. ”Sound Of Christmas” er dog andet og mere end en julekoncert, nemlig et show, hvor der kommer mange overraskelser, og hvor de tre medvirkende sangere vil fremføre deres helt personlige udgaver af de gamle julesange.

Virksomheder, der kunne tænke sig at få besøg af Annette Heick og Mikkel Schrøder til en intim julekoncert, kan henvende sig til klovneforeningens formand, Geert Madsen, på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på mobil: 4056 6952.

Et utraditionelt samarbejde mellem designbutikken Harresø & Harresø, Vestergaard Wines og restaurant Bror Ditlev fra Volkerts Fylke har resulteret i, at den lokale forening, Hospitalsklovne Trekantsområdet, har modtaget en check på 20.150 kr. Det er overskuddet fra en velgørenhedsevent.

Eventen blev afviklet hos Harresø & Harresø i midten af Kolding. Her blev en stor del af butikken tømt for varer for at gøre plads til en popup-restaurant. Der blev sat borde og stole ind, og uden for butikken stod medarbejderne fra Bror Ditlev, med Rasmus Vemmelund i spidsen, og gjorde de mange lækre retter klar, som senere på dagen blev serveret for gæsterne.

Søren Harresø fra Harresø & Harresø fortæller, at det, siden butikkens start for tre år siden, har været brødrenes ønske at lave et arrangement, som kunne genere et overskud til et lokalt velgørende projekt. Da han kom med forslaget om, at pengene skulle gå til klovnetimer på børneafdelingen på Kolding Sygehus, fik han straks opbakning fra såvel Rasmus Vemmelund som Kristian Vestergaard fra Vestergaard Wines.

- Vi var alle tre enige om, at det skulle være en event, hvor vi ikke skulle tænke på omsætningen, men at skabe et overskud til hospitalsklovnene. Det har været et stort arbejde, men i dag kan vi se tilbage på en fantastisk aften og et stort overskud. Det fremkom ved både betalingen for lækker mad og vine samt at vi holdt auktion. At vi nåede over 20.000 kr., kommer bag på os selv, for målet var, at vi i hvert fald skulle samle 10.000 kr. ind til det gode formål, siger Søren Harresø, Kristian Vestergaard og Rasmus Vemmelund samstemmende i en pressemeddelelse.

Checken på de 20.150 kroner blev overrakt til hospitalsklovnen Gummitud på børneafdelingen, og her fik de tre eventmagere et indblik i, hvor stor betydning klovnene har for de indlagte børn. Det gjorde dem endnu mere begejstrede over, at de har valgt netop Hospitalsklovne Trekantsområdet som modtager af pengene.

Hospitalsklovnene præsenterer ”Sound Of Christmas” med Annette Heick, Maria Lucia og Mikkel Schrøder med landets bedste juleshowband på scenen.

Der er lagt op til en julekoncert med masser af overraskelser, når foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet tirsdag den 11. december står bag det nye juleshow ”Sound Of Christmas” med Annette Heick, Maria Lucia og Mikkel Schrøder og landets bedste showband på Kolding Teater.

Foreningen har gennem en årrække stået som arrangør af mange shows på Kolding Teater og Godset. Det er imidlertid første gang, den kaster sig over en julekoncert i bestræbelserne på at skaffe økonomi til de mange klovnetimer på børneafdelingen på Sygehus Lillebælt Kolding.

- Det er lidt af en satsning, for vi er helt på det rene med, at der i Kolding-området er rigtig mange julekoncerter. Vi tror imidlertid på, at ”Sound Of Christmas” er et så unikt show, at vi kan sælge mange billetter og på den måde få et overskud til vores arbejde, siger formand for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen.

- ”Sound Of Christmas” er et alternativ til de velkendte julekoncerter. Det nye show byder på alt fra formidable vokal- og dansepræstationer til humor og gimmicks, og vi udsteder gerne garanti for, at alle blandt publikum kommer i julestemning. Det er vi faktisk så sikre på, at vi gerne betaler billetprisen tilbage, hvis der skulle være en enkelt i teatersalen, som ikke får en ordentlig en på opleveren, fortsætter Geert Madsen.

Billetsalget til ”Sound Of Christmas” er i gang via Billetten (7020 9696) eller via www.jvshop.dk.