Eftersøgningen af hunden Ina fortsætter.

Eftersøgningen af Ina, en chihuahua blanding og en tæve, fortsætter i Kolding-området.

- Kender du nogen der har fundet en lille mørkegrå/sort hund med grå/lilla/brunt halsbånd på? Når du går tur med din hund, har du set en lille løs sort hund? (Chihuahua blanding)?, lyder beskeden fra hundens ejer, Pernille Aalvik, i en meddelelse til Kolding Netavis, som hun gerne vil have viderebragt i offentligheden.

Hunden Ina er ikke spottet siden natten til onsdag i Katrinegade i Kolding.

Forsvandt juleaftensdag

Pernille Aalviks to hunde - Kimie og Ina - stak af fra hende på Ejstrupvej i Ejstrup ved Kolding juleaftensdag ved 13-tiden. Hundene kender ikke området, da Pernille Aalvik ikke er fra området - og var på besøg i Ejstrup i juledagene. Den ene af hundene, Kimie, er heldigvis fundet. Hunden blev fundet sent tirsdag eftermiddag på Nedervej, vest for Harte ved Kolding.

Oplysninger om Ina kan gives til hundens ejer, Pernille Aalvik, på mobilnummer 6018 4212.

Du kan også hjælpe via Facebook-gruppen "Hjælp Ina hjem".

Du kan se flere billeder af hunden Ina nedenunder...

Den ene af de to forsvundne hunde er sent tirsdag eftermiddag fundet.

Sent tirsdag eftermiddag er den ene af de to tæver, Kimie, der er en chihuahua blanding, fundet i god behold på Nedervej, vest for Harte ved Kolding. Det oplyses det på Facebook.

- Kimmie har det efter omstændighederne godt. Hun har normal temperatur nu, hvilket er lidt overraskende, men super godt. Hun er mega tynd og er dehydreret. Hun vil gerne drikke elektrolyt vand, står der blandt andet i en opdatering.

Ina, der ligeledes er en chihuahua blanding, er endnu ikke fundet.

Pernille Aalviks to hunde, Ina og Kimmie stak af fra hende på Ejstrupvej i Ejstrup ved Kolding juleaftensdag ved 13-tiden. Hundene kender ikke området, da Pernille Aalvik ikke er fra området - og var på besøg i Ejstrup i juledagene. Nu er den ene af hundene heldigvis fundet.

Via en Facebook-gruppe er der igangsat en større eftersøgning efter to hunde, der juleaftensdag løb væk.

Der søges mange steder i Kolding-området efter Pernille Aalviks to hunde, Ina og Kimmie. De stak af fra hende på Ejstrupvej i Ejstrup ved Kolding juleaftensdag ved 13-tiden. Hundene kender ikke området, da Pernille Aalvik ikke er fra området - og var på besøg i Ejstrup i juledagene.

Der er oprettet en Facebook-gruppe: Hjælp Ina og Kimmie - Ejstrup - Kolding. I skrivende stund er der 262 medlemmer i gruppen og der gøres meget for at finde de to hunde, der begge er tæver og er en chihuahua blanding. Der ledes, opsættes flyers, fælder. Hunden Ina er blandt andet blevet spottet ved Koldingbjerg inde i Kolding natten til søndag. En jagthund har også været sendt ud i Ejstrup-området for at søge spor, dog uden held.

Ina er blå med hvidt bryst og korthåret, hun bar en sort strik trøje da hun forsvandt, men hun er muligvis kravlet ud af den. Hun er en chihuahua blanding på 2,2 kilo. Kimie er sort m/hvidt bryst og langhåret. Hun er en chihuahua blanding på 2,3 kilo. Begge hunde er tæver, de er chippet og registreret i dansk hunderegister. De har begge halsbånd på, desværre uden hundetegn i.

Hundene er også blevet efterlyst hos politiet.

Se billederne nedenunder...

OPDATERING

Hunden Kimi er sent tirsdag eftermiddag fundet i god behold.

To hunde forsvundet

December 26, 2020

Hundene er ikke set siden juleaftensdag.

Pernille Aalvik, der her i juledagene er på besøg i Ejstrup ved Kolding, har mistet sine to hunde. De blev skræmt af en hund, de ikke kendte og stak af fra hende. Det skete juleaftensdag den 24. december ved 13-tiden. Hundene løb ikke samme vej:

- De stak af et sted de ikke kender og aldrig har været før. Da jeg er i Jylland i Kolding-området for at holde jul, har jeg ikke det store netværk omkring mig og jeg har desperat brug for hjælp til at lede efter dem. De betyder alt for mig, de er lyset i min hverdag med depression og jeg kan slet ikke beskrive hvor ked af det jeg er og jeg er knust ved tanken om at de er alene, bange, sultne og fryser, fortæller Pernille Aalvik i en efterlysning på Facebook.

Derfor håber Pernille Aalvik om lokal hjælp til at finde sine to hunde.

Ina er blå m/hvidt bryst og korthåret, hun bar en sort strik trøje da hun forsvandt, men hun er muligvis kravlet ud af den. Hun er en chihuahua blanding på 2,2 kilo. Kimie er sort m/hvidt bryst og langhåret. Hun er en chihuahua blanding på 2,3 kilo. Begge hunde er tæver, de er chippet og registreret i dansk hunderegister. De har begge halsbånd på, desværre uden hundetegn i.

Hundene er også blevet efterlyst hos politiet.

Hundene er ikke bange for fyrværkeri, men de er ikke trygge ved hunde de ikke kender. De elsker godbidder og vil højest sandsynligt kunne lokkes tæt på med guf.

Hvis du ser hundene, kan du kontakte Pernille Aalvik på mobilnummer: 6018 4212.

Du kan også melde dig ind i hjælpegruppen her...

Se billeder af hundene nedenunder...

OPDATERING

Hunden Kimi er sent tirsdag eftermiddag fundet i god behold.

Eftersøgningsgruppen kommer med en ny opfordring.

Den 11-årige gamle Doberman tæve, My, forsvandt den 8. juli ved det grønne område bag Gejlhavegård i Kolding og sidst set den 10. juli. Der har været søgt i et stort område - sågar uden for Kolding Kommunes grænser. Men hunden er endnu ikke fundet og håbet svinder ind, men man har ikke opgivet.

Nu kommer eftersøgningsgruppen med en ny opfordring.

- Landmand, Jæger, Grøftebeskærer, Lodsejere, Naturvejleder og alle i andre skønne mennesker, der har jeres daglige gang i den skønne natur i og omkring Kolding og omegn, Sjølund, Binderup, Bjert, Haderslev, Christiansfeld, Fredericia, Vamdrup, Lunderskov,Vejen og så videre rundt. Hjælp med at finde My. My savnes meget. Vi har brug for din hjælp til at finde My, Dobermann, tæve, 11 år, forsvundet fra det grønne område bagved Gejlhavegård onsdag d en 8. juli. Hun bærer brunt halsbånd, er chippet, er ikke set siden 10. juli. Høsten er for mange af jer lige om hjørnet og vi beder jer alle sammen kigge en ekstra gang efter på og omkring markerne, ved skoven, i jeres lader, skure og egne matrikler efter My, skriver eftersøgningsgruppen på Facebook.

Du skal kun kontakte disse tre personer, hvis du finder eller ser My:

Ejer Kirsten: 2662 1407
Søn Mads: 2525 9063
Tovholder for Find My: Pia 2741 9227.

Du kan læse tidligere artikler om My her:

Ikke set i tre uger: Fortsat ingen spor

Hund forsvundet: Ikke set siden onsdag

Side 1 ud af 3