Kolding Netavis

Åbne Atelierdage: Rekordmange kunstnere åbner dørene for gæster

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Lone Mørkøres maleri, "Sommertid". Pressefoto.

I år afholdes Åbne Atelierdage for syvende gang i Kolding Kommune, hvor lokale kunstnere og kunsthåndværkere åbner dørene til deres kreative værksteder og udstillingssteder. Med hele 46 tilmeldte kunstnere fordelt på 30 lokationer markerer 2024 et rekordår for arrangementet.

Kolding Kommune er kendt som et kulturelt centrum for engagerede kunstnere og kunsthåndværkere.

Under Åbne Atelierdage den 26.-27. oktober får besøgende mulighed for at træde ind i kunstnernes arbejdsrum og få et nærmere indblik i det unikke, kreative håndværk. Kunstnerne vil være til stede for at fortælle om tankerne bag deres værker, og besøgende kan opleve alt fra billedkunst til skulptur, fotografi, tekstildesign og keramik.

-Vi er så heldige i Kolding Kommune, at vi har et meget aktivt og mangfoldigt kulturliv, og dette års rekorddeltagelse i Åbne Atelierdage afspejler netop denne rige kunstscene, fortæller kulturudvalgsformand Ole Martensen (V) i en pressemeddelelse.

Under Åbne Atelierdage vil gæster have frihed til at sammensætte deres egen rute og besøge de forskellige lokationer. Kunstnerne vil være tilgængelige fra klokken 10-17 begge dage for at byde besøgende velkommen til en snak om kunsten – måske endda med en kop kaffe eller et glas bobler i hånden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel