Kolding Netavis

Få billetter tilbage til julekoncert med Stig Rossen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Stig Rossen har i år Emmelie de Forest med som gæstesolist. Pressefoto.

Billetsalget er gået godt og der er kun få billetter tilbage til årets julekoncert med Stig Rossen i Brændkjærkirken i Kolding.

Der er kun omkring to måneder til, at 30 års jubilæumsudgaven af julekoncerten med Stig Rossen løber af stablen i Brændkjærkirken i Kolding.

Og der er meget få billetter tilbage til alle tre koncerter. Traditionen tro vil oplevelsen byde på både gåsehud og latter. Hvis ikke du er i julestemning, når du indtager din plads i Brændkjærkirken, så er du det garanteret, når du sammen med publikum og Flisepudserne rejser dig og synger med på “Dejlig er jorden” og nynner med på de sidste toner af “Når du ser et stjerneskud”.

Gæstesolist

Juletræerne er pyntede og lysene er tændt. Emmelie de Forest, vinder af Eurovision Song Contest 2013, er årets gæstesolist.

-Billetsalget til årets julekoncerter i Brændkjærkirken er gået fantastisk, ikke mindst fordi vi i år har nummererede rækker, så du ikke behøver at stå i kø i timevis ude i kulden som tidligere år. Da der kun er meget få billetter tilbage til de forskellige forestillinger, er det vigtigt at sikre sig billetter nu, hvis du endnu ikke har gjort det. Jeg vil samtidig gerne takke Julekoncertteamudvalget, bestående af Jesper W. Jensen, Hans Junker, Bengt Burkal, Poul Ankjær og Teddy Schønberg, for et fremragende samarbejde i forbindelse med årets koncerter, fortæller formand for julekoncertteamudvalget, Otto Skak.

30 års jubilæumskoncerten med Stog Rossen og gæstesolist Emmelie de Forest finder sted den 21. december klokken 13, 15.30 og 18 i Brændkjærkirken i Kolding. Du kan købe billetter her.

Du kan se billederne fra sidste års julekoncert med Stig Rossen her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel