Kolding Netavis

Koldingforfatter læser op og fortæller om sin roman på Byt-en-bog-dag

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Forfatter Lars Kærgaard bor i Kolding. Pressefoto.

Litteratur6000 afholder igen “Byt-en-bog-dag” i Kolding, hvor man kan medbringe egne gode brugte bøger og bytte dem til andre brugte bøger.

Det er muligt at tage det samme antal bøger med hjem, som man har haft med, og yderligere bøger kan købes for 10 kr. pr. stk. Der vil også være mulighed for at købe kaffe, te og boller, mens man ser på udvalget af bøger.

Klokken 10.30 vil forfatteren Lars Kærgaard fortælle om tilblivelsen af sin roman og læse op fra den. Hans debutroman med titlen “Hvornår er det for sent” udkom i foråret. Romanen tager læserne med på en litterær roadmovie, hvor historien udspiller sig på vej fra danske Filskov, Berlin og Texas til Arizona og San Francisco. Lars vil præsentere Martha og Carl, hvis liv ændrer retning på en spontan måde – men hvad er meningen med det hele, og hvornår er det for sent at få sig selv med?

Efter oplæsningen vil Lars sælge sin roman til en nedsat pris.

Lars Kærgaard, født i 1961 og bosat i Ålykkekvarteret i Kolding, er cand.phil. i dansk fra Aarhus Universitet og uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus. Med erfaring fra blandt andet JydskeVestkysten, hvor han fungerede som lokalredaktør i Kolding, samt ansættelser i Ørsted, Lego, DanPilot og nu i techvirksomheden Bankdata i Fredericia, har han en bred baggrund inden for journalistik og kommunikation. Udover sit forfatterskab er han gift med Anette Kærgaard og har to voksne børn samt to børnebørn. Lars Kærgaard er allerede i gang med sin næste roman.

“Byt-en-bog-dag” finder sted lørdag den 26. oktober fra klokken 9.30-12 i Jens Holms Hus ved Sankt Nicolai Kirke i Kolding. Der er gratis adgang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel