Kolding Netavis

Det sidste vi har brug for er ”Plan B”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Søren Rasmussen (DF). Privatfoto.

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), gruppeformand, Primulavej 7, 6000 Kolding.

De Radikales Merete Due Paarup, skriver i et læserbrev om sin bekymring for Kolding Kommunes økonomi og behovet for hendes ”plan B”.

Nu har vi i to år og otte måneder af denne Byrådsperiode, prøvet hvad der sker når de radikale har stor indflydelse og deres særlige ”økonomiske sans” råder.

I den velhavende Kolding Kommune, har flertallet med De Radikale vedtaget besparelser der ikke kan lade sig gøre, vedtaget massive besparelser på børn, ældre, syge, handicappede, udsatte m.fl. og formået at ødelægge den sunde økonomi på ældreområdet, som vi andre møjsommeligt havde opbygget gennem 12 år.

Det resulterede I, at der måtte tilføres store summer og laves hovsa-besparelser. Samtidig med besparelserne på de mennesker, der har brug for hjælp, er der bevilliget store summer til f.eks. Huset fundament, i det tidligere PitStop.

Enhver med blot lidt økonomisk indsigt kunne se, det aldrig kunne hænge sammen. Men alligevel skrev De Radikale & co. en stor check på 4.500.000 skattekroner. Nu er Huset Fundament selvfølgelig fallit.

Hvis der er noget Kolding Kommune og dens indbygger ikke har brug for, så er det De Radikale og deres Plan B. De Radikale i Kolding Byråd bør ikke beskæftige sig med hverken økonomi eller mennesker. De kan lave planer og processer og tale længe om begge dele, det går nok – så længe de ikke omsætte til konkret handling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel