Kolding Netavis

Ny busplan

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Søren Rasmussen & Molle Lykke Nielsen. Foto: Privatfoto + Bo Nielsen.

Læserbrev af Molle Lykke Nielsen (DF), medlem af Plan- og Teknikudvalget, Mosegyde 11, 6094 Hejls og Søren Rasmussen (DF), gruppeformand, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Frem til 28. oktober er de nye køreplaner for den kollektive trafik i Kolding Kommune i høring. Alle kan komme med deres bemærkninger, forslag og protester til planerne.

Benytter man offentlig transport er det vigtigt man sætter sig ind i planerne og giver sin mening til kende, for der er lagt op til store ændringer i nogle områder.

Dansk Folkeparti mener planen indeholder mange god tiltag – blandt andet 15 minutters drift på de mest benyttede linjer.

Der er dog for os at se også betydelige mangler. De nye planer indeholder ikke bybusforbindelse til plejehjemmet Kirsebærhaven, plejehjemmet Teglgårdsparken/Meny i Domhusgade og plejehjemmet Dreyershus. Der bør selvfølgelig være busforbindelse af hensyn til beboere, pårørende, frivillige og personale m.v.

Der er heller ikke bybus til Skovbrynet og Sygehusvej. Det betyder, at skal man til sygehuset, Sundhedscentret, Kolding Teater og Hotel Comwell, så skal man gå ude fra Skovvangen. Det dur selvfølgelig ikke, at f.eks. syge mennesker ikke kan køre til indgangen på Kolding Sygehus og Sundhedscentret med bus. Det går heller ikke, at man som f.eks. gangbesværede ikke kan komme til Kolding Teater.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel