Kolding Netavis

Danmarks første romancebogmesse

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her ses arrangørerne bag Gunst: Mille Thagaard (t.v.) og Rikke Bruun Petersen (t.h.). Privatfoto.

Tag med til Danmarks allerførste romancebogmesse, Gunst 2025, hvor romancefans, forfattere og forlag samles til en festlig fejring af kærlighedens mange aspekter i litteraturen.

Med en global vækst i romancegenren og et stigende antal læsere i Danmark er Gunst en længeventet platform for dansk romancelitteratur. Milepælen bringer genren frem i lyset og giver både læsere og forfattere en unik mulighed for at mødes og fejre kærligheden på bogsiderne.

-Romance er en genre, der vækker stærke følelser og tilbyder både eskapisme og håb i en travl verden. Vi har skabt Gunst for at give genren den opmærksomhed, den fortjener – og vi kan ikke vente med at samle både dedikerede fans og nysgerrige læsere, fortæller arrangørerne af Gunst, Mille Thagaard og Rikke Bruun Petersen, i en pressemeddelelse.

Som den første af sin slags i Danmark er Gunst en kærlighedserklæring til genren. Messen byder på alt fra forfatterinterviews, bogsigneringer, paneldiskussioner og stande med de nyeste romanceudgivelser.

Gunst finder sted den 12.-13. april næste år i Brændkjærhallen i Kolding. Billetter kan købes her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel