Kolding Netavis

Boliger i Sjølund

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Molle Lykke Nielsen (DF). Privatfoto.

Læserbrev af Molle Lykke Nielsen (DF), byrådsmedlem, Mosegyde 11, 6094 Hejls.

Lokalplanen for 16 nye boliger på Sjølundgade overfor Brugsen i Sjølund, er desværre blevet bremset af Planklagenævnet, til stor ærgrelse for entreprenøren og de borgere der har meldt sig i køen til de nye lejeboliger i byen, hvor livet er levet igennem mange år.

Desværre er projektet udsat pga. en fodfejl fra forvaltningens side, omkring redegørelsen om Danish Agros eventuelle støj og lugtgener i området. Arbejdet skal nu igennem en ny omgang i forvaltningen, med udredning af Danish Agros udledninger af støj og støv, der så skal sendes ud i ny høring og dette arbejde vil tage op mod 9 måneder ekstra fra nu af.

Som udvalgsmedlem i Plan- og teknikudvalget samt Natur-, Klima- og Miljøudvalget, har jeg bedt om en redegørelse omkring Planklagenævnets afgørelse, der er kommet på grund af en klage fra en borger i høringsperioden.

Jeg mener oplysningerne bør frem i offentligheden og planarbejdet fra kommunens side bliver gennemført på redelig vis, i respekt for borgerne og til gavn for de lokale entreprenører der ønsker at udvikle landsbyen Sjølund med lejeboliger, til gavn for lokalområdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel