Kolding Netavis

Jason Watt sætter sin villa til salg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Jason Watt har sat sin villa til salg. Foto: Boliga.

Herlevs boligmarked har fået en spændende tilføjelse. Den tidligere racerkører Jason Watt har nemlig sat sin imponerende villa til salg.

Du kan blive den heldige ejer af den 54-årige racerkørers hjem for 8.495.000 kroner. Villaen, opført i 1972, strækker sig over 208 kvadratmeter og har seks værelser, skriver Boliga.

Statistik fra Boliga viser, at boliger af denne kaliber normalt er udbudt til salg i gennemsnit 58 dage i området, og købere opnår typisk en rabat på 3,9 procent.

Jason Watt købte villaen tilbage i 2001 for 2.212.000 kroner. Ved et salg til udbudsprisen står den tidligere racerkører til en betydelig boliggevinst på hele 6.283.000 kroner.

En stjerne på racerbanen

Jason Watt var en international stjerne inden for motorsport og opnåede imponerende resultater i Formel 3000. Desværre måtte hans karriere afbrydes brat i 1999 efter en alvorlig motorcykelulykke, der gjorde ham lam fra brystet og ned.

Trods modgangen kæmpede Watt sig tilbage og fortsatte sin passion for motorsport. Han konkurrerede i specialfremstillede racerbiler og fik bl.a. danmarksmesterskabet i 2002.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel