Kolding Netavis

Ungt talent fra Kolding skriver kontrakt med VB

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
15-årige Kerim Sejdic fra Bramdrupdam har for nylig skrevet under på en treårig kontrakt med Vejle Boldklub. Foto: Daniel Abedeny/Vejle Boldklub.

15-årige Kerim Sejdic fra Bramdrupdam har for nylig skrevet under på en treårig kontrakt med Vejle Boldklub.

Den talentfulde angriber, med en imponerende præstation på VB Akademiets U17 Liga-hold, har fået ros fra talentchefen på VB Akademiet, Steen Thychosen, som ser store fremtidsperspektiver i den unge spiller. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Sejdic, født den 9. marts 2009, har allerede gjort sig bemærket i U17 Ligaen ved at score mål for holdet. Han har desuden imponeret ved en international turnering i Napoli, hvor flere store italienske klubber deltog.

Kerim Sejdic, der tidligere har spillet for Seest Boldklub, Kolding Boldklub og Bramdrupdam GIF, blev tiltrukket af VB Akademiets spillestil og træningsmiljø, hvilket fik ham til at skifte til klubben i sommeren 2021. Han beskriver, at han har oplevet en positiv udvikling som spiller på VB Akademiet.

Selvom han allerede har identificeret sig som en stærk afslutter, vil Sejdic fortsat arbejde på at forbedre sin teknik og diverse afslutningsmuligheder. Han ser frem til at støtte holdkammeraterne ved Superliga-kampene og har store drømme for sin fremtid i fodboldverdenen, herunder ønsket om at spille på Vejle Stadion.

Kontrakten mellem Kerim Sejdic og Vejle Boldklub løber til 31. december 2027.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel