Kolding Netavis

Trafikeret kryds står færdig om halvanden måned

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
I den sidste fase af krydsudvidelsen skal der etableres en ekstra venstresvingsbane på Vonsildvej. Foto: Kolding Kommune.

Efter flere måneders gener for trafikanterne i forbindelse med udvidelsen af det trafikerede kryds mellem Tankedalsvej, Vonsildvej, Haderslevvej og Sdr. Ringvej i Kolding, begynder tingene endelig at falde på plads.

Arbiedet på flere af de berørte veje er ved at være færdigt, og fokus skifter nu til udvidelsen af Vonsildvej. Når det samlede projekt står færdigt om halvanden måned, vil trafikken opleve en mærkbar forbedring.

-Trafikanter må forvente gener under anlægsarbejdet i et så travlt kryds, men når vi er færdige, vil bilisterne opleve en mere effektiv trafikafvikling, som vil føre til hurtigere passage gennem krydset, fortæller trafikplanlægger Erik Harbo fra Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

I løbet af den kommende uge forventes vejarbejdet på Tankedalsvej og Sdr. Ringvej at være afsluttet. Entreprenøren regner med at være færdig på Haderslevvej i næste uge, og derefter står udvidelsen af Vonsildvej tilbage.

-Arbejdet på Vonsildvej vil især i myldretiden medføre ekstra kødannelse, da vi i perioder bliver nødt til at lukke en kørebane i begge retninger. Med forbehold for uforudsete problemer forventer jeg, at det udvidede kryds vil være færdigt i første halvdel af december, slutter Erik Harbo.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel