Kolding Netavis

“Julebrødrene” igen på tv

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Benny og Bønny vender tilbage på tv-skærmen i 2024. Det sker på et tidspunkt på TV 2 Fri. Privatfoto.

“Julebrødrene” vender tilbage på tv-skærmen, afslører Benny & Bønny, indehavere af Lillelund Julemuseum ved Brørup.

Efter at have delt deres livshistorie i TV 2 dokumentaren “Julebrødrene” fra 2018, har Bønny og Brian fra Lillelund Julemuseum ved Brørup oplevet en stor personlig udvikling og en stærkere tro på sig selv. Deres deltagelse i forskellige tv-programmer har gjort dem mere udadvendte og selvsikre. Nu kan de afsløre, at de vender tilbage på tv-skærmen i 2024. Det sker på et tidspunkt på TV 2 Fri.

De enæggede tvillinger Bønny og Brian Lillelund, født den 17. november 1984, har igennem 40 år formået, at holde sammen igennem tykt og tyndt. Deres liv har været præget af udfordringer, fra svære startvilkår til mobning på skoler og arbejdspladser.

Brødrene Bønny (t.v.) og Brian Lillelund (t.h.) ses her foran Lillelund Julemuseum. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Trods modgangen har brødrene fundet deres egne styrker og kompetencer. Brian er den praktiske og strukturerede, mens Bønny har de kreative evner. Deres imponerende julemuseum ved Brørup har været et centralt punkt i deres liv i ni år, hvor de har kæmpet mod alle odds for at realisere deres drøm om at dele juleglæde og kærlighed med andre.

De to brødre har tidligere gjort store scoops til deres lille museum. Eksempelvis i 2022, hvor de fik lov til, at vise udstillingen “The Julekalender” – kendt med De Nattergale. Det blev så stor en succes, at brødrene fik lov til, at vise udstillingen frem til julen 2023.

40 års fødselsdag

Bønny og Brian glæder sig til at fejre deres 40 års fødselsdag med en storslået sæsonåbning den 15. oktober. De har endda investeret i en kæmpe gave til hinanden, som en del af fejringen. Brødrene ser frem til at fortsætte deres kamp for at bevare den danske juletradition, inspireret af den kærlighed og støtte, de har fået fra deres mor gennem årene.

Kom og del juleglæden med Danmarks Julebrødre, når de åbner deres niende sæson 15. oktober og fejrer deres 40 års fødselsdag den 17. november. Julen handler om nærvær, kærlighed og hygge – noget som Bønny og Brian dedikerer deres liv til at sprede.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel