Kolding Netavis

Bastian Buus sendt ud af kampen på Monza

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Det var en skuffende weekend for Bastian Buus og hans holdkammerater fra Lionspeed GP, der måtte udgå fra GT World Challenge-løbet på Monza efter at være blevet ramt og sendt af banen allerede på første omgang.

Bastian Buus, Patrick Kolb og Michael Verhagen havde store forhåbninger til den femte afdeling af GT World Challenge Endurance Cup på Monza, men desværre blev deres løb kortvarigt efter en voldsom kollision på løbets allerførste omgang, hvilket resulterede i en ødelagt racerbil.

-Vi startede løbet et stykke nede i feltet, og med 51 GT3-biler til start var der som forventet en masse skubben og dykken i kampen om placeringerne. Desværre blev Michael ramt hårdt bagfra af en bil, som havde mistet kontrollen efter at have fået et skub, og det betød desværre afslutningen på vores løb, fortæller Bastian Buus fra Kolding i en pressemeddelelse.

Selvom weekenden ikke havde udviklet sig som håbet, og holdet var skuffede over at udgå, ser de frem mod finalen i GT World Challenge Europe Endurance Cup 2024. Med en stadig chance for revanche sigter teamet imod podieplaceringer i finalen, der vil blive afholdt som et seks-timers løb på Formel 1-banen i Jeddah, Saudi-Arabien den 28.-30. november.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.