Kolding Netavis

Koncert med Paul Harrison Band

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
PR-foto.

Kolding Jazzklub afholder på søndag koncert med den anerkendte musiker Paul Harrison på Godset i Kolding.

Orkestret, ledet af Paul Harrison, har tidligere spillet med stor succes i Kolding Jazzklub. Paul Harrison står i spidsen for et internationalt band bestående af engagerede og humoristiske musikere. Bandet garanterer en jazzoplevelse ud over det sædvanlige og har i årevis henrykket publikum med deres energiske optrædener.

Til denne koncert vil Paul Harrison have sin engelske landsmand Kevin Grenfell med sig. Kevin er kendt for sit topklasse trombonespil og vokalpræstationer.

Paul Harrison, der hurtigt etablerede sig som et førende navn efter sin ankomst til Danmark i 1998, har jævnligt optrådt med et imponerende antal koncerter årligt, hvilket har sikret ham et stort og loyalt publikum, både nationalt og internationalt.

Bandets repertoire spænder vidt og byder på en bred vifte af musikalske stilarter, herunder traditionelle klassikere og numre fra forskellige genrer som Revival, Swing, Ragtime, Traditionel, Dixieland og New Orleans.

Paul Harrison er en anerkendt og populær musiker kendt for at levere musik i international klasse med sit professionelle, engagerede og humoristiske hold af dygtige musikere.

Koncerten finder sted på søndag klokken 12.30 på Godset i Kolding. Billetter kan købes her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel