Kolding Netavis

Indstil kandidater til årets fritids- og idrætspriser

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her er det fra uddelingen i 2023. Pressefoto (Arkivfoto)

Kender du årets talent, ledere eller forening, der fortjener at blive hyldet med en pris til årets Fritid og Idræt Award? Så er det nu, du skal indstille ham eller hende.

Kolding Kommune åbner for at indstille kandidater til priserne ved årets Fritid og Idræt Award. Awardshowet løber af stablen den 14. januar 2025. Nu kan du være med til at bestemme, hvem der kan blive nomineret til:

Årets Leder
Årets Forening
Årets Publikumspris
IKON Årets Talentudvikler
Easyfood Årets Talent
Slotssøbadet Årets Idrætsnavn
Ungdomslederpriser

-Til Fritid og Idræt Award fejrer vi det rige forenings- og fritidsliv, der spirer overalt i Kolding Kommune, og vi hædrer de foreninger, frivillige og udøvere, der gør det muligt. Nu kan alle komme til tasterne og indstille den, man synes, har ydet en ekstraordinær indsats i årets løb og gjort en forskel på fritids- og idrætsområdet, fortæller Birgitte Kragh (V), der er formand for Sundhed og Fritid i Kolding Kommune, i en pressemeddelelse.

Du kan indstille kandidater på hjemmesiden www.kolding.dk/award frem til den 13. oktober.

Om priserne

Årets Leder
… er den person, som formår at løfte den frivillige opgave i foreningslivet ud over det sædvanlige. Det kan være træneren, stævnearrangøren, bestyrelsesmedlemmet eller en helt fjerde, som tager ansvaret på sig og yder den ekstra frivillige indsats.

Årets Forening
… gives til den forening, som har taget et bemærkelsesværdigt skridt, der gør, at de skiller sig positivt ud.

Årets Publikumspris
… gives for at vise anerkendelse af de gode initiativer blandt det frivillige foreningsliv. Det kan f.eks. være et samarbejde mellem foreningen og nye målgrupper, udvikling af nye aktiviteter eller måske en helt ny måde at organisere det frivillige arbejde på. Udvalget Sundhed og Fritid udvælger tre nominerede, men den endelige vinder findes ved SMS-afstemning til Awardshowet.

Slotssøbadet Årets Idrætsnavn
… er sponsoreret af Slotssøbadet og gives til en idrætsudøver, der gennem sine præstationer har gjort sig ekstraordinært bemærket på nationalt og/eller internationalt niveau.

Easyfood Årets Talent
… er sponsoreret af Easyfood og gives til et særligt talent mellem 15 og 23 år, der har fremvist potentiale til at begå sig i senioreliten i fremtiden.

IKON Årets Talentudvikler
… er sponsoreret af IKON og gives til en person, der har gjort en særlig indsats for at gøre det muligt at udvikle talenter. Det kan være en leder eller træner, der har skabt rammerne for, at talenter kan udvikles til eliteidrætsudøvere.

Ungdomslederpriserne
… gives til en træner eller leder under 25 år, som gennem minimum to år har udført et stort frivilligt arbejde i en forening. Op til 10 ungdomsledere tildeles prisen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel