Kolding Netavis

Koldings borgere inviteres til Intro Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Campus Kolding. Foto: Campus Kolding.

Kolding Kommune og Campus Kolding inviterer byens borgere til årets Intro Kolding den 26. september på UC SYD. Alle er velkomne til at deltage i dette gratis arrangement, uanset om man er studerende, tilflytter eller lokalborger.

Intro Kolding giver dig en unik mulighed for at udforske byens kultur, fritidsliv og naturoplevelser gennem spændende præsentationer og stande. Her kan du blive introduceret til foreninger og lokale tilbud inden for sport, musik, bæredygtighed, kreativitet og meget mere.

Du kan se frem til en hyggelig eftermiddag med kaffe og kage, efterfulgt af en lækker fællesspisning med Daal, fladbrød og ris (vegansk). Arrangementet er helt gratis, men tilmelding til fællesspisningen senest den 19. september på campuskolding.dk er påkrævet.

Intro Kolding imødekommer et stigende internationalt behov med et øget antal internationale studerende i byen. Det er en vigtig platform for nye borgere til at integrere sig og opbygge netværk i lokalsamfundet.

-Vi er glade for den øgede tilgang af internationale studerende, men det er vigtigt at sikre en god integration, så de ønsker at blive i Kolding efter deres studier. fortæller Mikael Sorknæs, leder af Uddannelse og Bosætning i Kolding, i en pressemeddelelse.

Programmet inkluderer en officiel velkomst fra Koldings borgmester, Knud Erik Langhoff.

Program for Intro Kolding 2024

Kl. 15.30 – 16.15: Introduktion til Campus Kolding og at være international studerende

Kl. 16.15 – 16.25: Pause

Kl. 16.25 – 17.00: Officiel velkomst med Borgmesteren

Kl. 17.00 – 19.00: Messe med stande

Kl. 18.30: Gratis fællesspisning

Præsentationerne til velkomstarrangementet foregår på engelsk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel