Kolding Netavis

KulturForum Würth fejrer 25 års jubilæum

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Patrick Hughes · Paolozzi Robotski · 2015 · Oil on wood construction · Würth Collection · Inv. 17118 © Patrick Hughes · Photo: Volker Naumann, Schönaich.

Kulturforum Würth Kolding og Würth Danmark markerer 25 års jubilæum med en storslået kunstudstilling.

Kulturforum Würth i Kolding og Würth Danmark fejrer deres 25 års jubilæum gennem en offentlig udstilling med værker fra Sammlung Würth.

Jubilæumsudstillingen “NOW & THEN” åbner dørene søndag den 22. september klokken 13-16. Alle er inviteret til at deltage i fejringen af et kvart århundrede med kunstneriske oplevelser i det nyindrettede udstillingsrum.

Oplev værker fra velkendte kunstnere og nye talenter

I “NOW & THEN” udstillingen vil besøgende kunne opleve værker fra både velkendte kunstnere og nye talenter, skabt til at skabe en dialog mellem fortid og nutid. Kunstnere som Asger Jorn, Joan Miró, Hundertwasser, Marc Chagall, Christo, Elmgreen & Dragset og mange flere vil være repræsenteret, hvilket inviterer til refleksion over de forløbne 25 år og giver samtidig et indblik i fremtidens kunstneriske univers.

Kunst har altid været en hjørnesten i Würth Groups filosofi, og med over 20.000 værker udstillet gratis på 15 forskellige lokationer i ni lande, fortsætter Sammlung Würth med at udbrede kunstens horisonter. Kulturforum Würth i Kolding, en del af Würth Danmarks hovedkontor siden 1999, står som et fornemt eksempel på foreningen mellem kunst og erhvervsliv.

Anderledes kunstoplevelser

I forbindelse med jubilæet er Kulturforum Würth og Würth Danmark blevet opgraderet med et nyrenoveret udstillingsområde, der byder på forbedrede rammer for kunstpræsentation og en enestående oplevelse for alle besøgende.

-Vi er stolte af at vise værker fra Sammlung Würth her i Kolding og fortsætte vores engagement i at tilbyde anderledes kunstoplevelser. Denne opdatering understreger vores ønske om at sikre de bedst mulige rammer for kunsten og vores besøgende, fortæller administrerende direktør for Würth Danmark, Donny Moerkerk, i en pressemeddelelse.

Velkomsttaler

Den officielle fernisering af “NOW & THEN” vil indeholde velkomsttaler ved ledende repræsentanter fra Würth Group og en indledende åbningstale af Donny Moerkerk. Efterfølgende vil gæsterne kunne nyde bobler og lækre snacks i de forbedrede omgivelser.

-Vi ser frem til at fejre denne særlige dag med alle interesserede, og vi glæder os til at dele denne kunstneriske rejse gennem tid med vores gæster. Udstillingen vil være åben for offentligheden i et år, og vi byder alle – uanset erfaring med kunst – velkommen til at deltage i vores jubilæum, slutter Donny Moerkerk.

Dørene åbnes i øvrigt klokken 12.30. Der er fernisering på jubilæumsudstillingen “NOW & THEN” på søndag mellem klokken 13 og 16. Du finder Kulturforum Würth på Montagevej 6.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel